L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 27 de març del 2015

Tavernes estalviarà més de mig milió d'euros d'interessos en refinançar uns dels deutes municipals.



L'Ajuntament de Tavernes aconseguirà estalviar 525.000 euros d'interessos en el préstec que tenia firmat amb el BBVA des de la passada legislatura gràcies a les noves condicions pactades per l'alcalde, Jordi Joan, molt més favorables als interessos de la ciutat.

El préstec, amb un valor nominal inicial de 2 milions d'euros, va ser sol·licitat en el 2010 i concedit a un interés de l'euribor+3'75. Les noves condicions pactades són euribor+1'75, amb la qual cosa l'estalvi anual serà de 35.000 euros durant cadascun dels 15 anys que queden per amortitzar-lo. Actualment hi ha pendent de pagar 1.700.000 euros.

L'alcalde Jordi Joan ha indicat que "el govern municipal continua amb la política d'estalvi gràcies a una gestió òptima dels recursos. Aquest govern no ha parat d'estalviar, sense haver deixat de costat el compliment de les obligacions que tenim amb els bancs i duent a cap una gestió responsable dels recursos municipals".

El refinançament del deute ja ha estat firmat per l'alcalde amb l'entitat bancària.