L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimarts, 17 de març del 2015

Crema de la falla de l'Escola d'Adults Bolomor


A primeres hores d'aquesta nit, una nit que s'iniciava fresqueta, ha tingut lloc la crema de la falla elaborada pels alumnes de l'Escola d'Adults "Bolomor" i que enguany tractava del cicle festiu de l'any, 

El monument, com ve essent habitual, s'ha plantat a la plaça de la Casa de la Cultura, que ha reunit una gran quantitat de veïns i veïnes, majorment alumnes de l'escola. L'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, acompanyat de la resta de membres del govern de Compromís han assistit a la crema, en la qual també hem pogut observar regidors de l'oposició.


La disparada de un castell de focs d'artifici ha donat lloc a l'acte de la crema, que ha continuat amb l'encesa de la falla per una traca, talment com marquen els canons. La falla ha cremat molt bé, i ha necessitat de la intervenció dels membres de protecció civil que amb el canó d'aigua han anat manejant el foc i fent fàcil la crema, sense problemes.


En acabar, l'Escola d'Adults ha servit un refrigeri a tots els assistents en el vestíbul de la Casa de la Cultura, on entre altres menges, els presents han pogut tastar uns bunyols autènticament casolans d'aquells que la gent sol dir "d'abans", en el seu punt de dolçor, sabor i cocció. Els bunyols han estat l'admiració de tots i volem valguen aquestes paraules per felicitar a la cuinera. 


I com que faena feta no porta destorb, mentre es servia el refrigeri la gent de FCC procedia ràpidament a netejar la plaça i fer-nos oblidar, en eixir de la Casa de la Cultura, que allí hi havia feia menys d'una hora una falla convertida en cendres.

Bones falles a tots.