L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dilluns, 16 de març del 2015

Les escoletes infantils i els centres CEIP celebren les falles

CEIP Magraner. Falla i mascletà virtual
 Avui dilluns són moltes les escoletes infantils i centres de primària que festegen les falles amb la crema dels monuments aquesta vesprada.
Hem rebut fotografies dels centres d'educació implicats i fins tot, en el cas del CEIP Magraner, ens han fet una detallada explicació de l'activitat. Aquest matí els mes menuts de l'escola han participat de la mascletada virtual organitzada pels alumnes del tercer cicle de Primària. Els xiquets han realitzat la mascletada amb les tauletes digitals dels alumnes de 5é i 6é fent ús de les diferents apps que ho permeten. 
Escoleta Llapissets
Escoleta Municipal Víctor Calatayud
Quan a la falla dir que ha estat una tasca conjunta de pares, alumnes i mestres. Està dedicada als jocs de taula i ha estat un bon exemple del que pot ser l'esforç i implicació de tota la comunitat educativa a l'hora de dur endavant projectes educatius i culturals.


Escoleta Sambori

El mateix passa en la resta de centres, principals en les escoletes infantils, on els pares han estat col·laboradors dels més menuts per fer possible un monument que aporta alegria i sana diversió, sense oblidar altres implicacions educatives a través del treballa manual, l'adquisició de vocabulari i la socialització dels més menuts.

A les fotos teniu uns exemples del que diem. I us agraïm que hàgeu pensat en nosaltres a l'hora d'enviar-nos les fotografies. Podeu enviar-nos-en i també les de la crema.