L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimecres, 25 de març del 2015

Actes del II Cicle d'Economia i Territori: Presentació de les empreses "Millenium Consultors" i "Natura Vertical".



Els ponents d'avui i el regidor Josep Llácer


La regidoria de Foment de Tavernes, que presideix Josep Llácer, de Compromís, ha presentat les empreses locals “Millenium Consultors” i “Natura Vertical” dins de les activitats del “II Cicle Economia i Territori”. A més, s'ha aprofitat per presentar oficialment la publicació del balanç de les activitats dutes a cap en el “I Cicle Economia i Territori a Tavernes de la Valldigna”.

L'acte d'avui l'ha començat Pau Pérez amb la presentació dels ponents, per donar pas a Enric Sigalat, que ha fet un breu resum d'allò que fa el cercle Euram-Safor, indicant que la major importancia que treballen és sobre temes relacionats amb el corredor mediterrani. 
 
La revista projectada en la sala

El regidor de Foment, Josep Llàcer, ha presentat la publicació que serveix de balanç a les activitats del primer cicle desenvolupat l'any passat, remarcant que s'havia treballat molt perquè el cicle, amb tot el conjunt de personalitats que havien intervingut, algunes de renom internacional, fora una realitat. També ha parlat un poc sobre la polèmica que va sorgir en un passat plenari sobre aquesta revista, quan el grup municipal del PP va dubtar de que existira i de que s'hagués publicat, a pesar de que el regidor LLácer va dir i redir que existia i que s'anava a presentar. 

Josep Llácer ha indicat- i ho ha repetit dues vegades - "que amb el treball i l'esforç de la gent que ha fet possible aquests cicles no es juga". 
 
Javier Tarrasó de "Millenium Consultors"
 Javier Tarrasó ha presentat la seua empresa "Millenium Consultors" dedicada a la formació tecnica i pràctica i prestació de serveis, indicant que a dia d'avui hi ha poques formacions que no es puguen portar a terme. Aquesta empresa ofereix formació a ajuntaments, empreses i particulars. 
 
Fernando Piera de "Natura Vertical"
El torn de Fernando Piera ha servit per presentar la seua empresa "Natura Vertical" que, a més a més de dedicar-se en el començament a fer guiats de muntanya, també es dedica a formar a la gent perquè practicar els esports de muntanya, sense oblidar altres com instal.lacions esportives (rocòdroms) i a treballs verticals com netejes.

En el torn de preguntes, se'ls ha preguntat als dos emprenedors si havien contemplat el fracàs i com els afectaria, responent Javier Tarrasó que tenia experiència en anteriors empreses de fracàs i que la vida continua i cal tornar a pujar al cavall, perquè si una porta es tanca, una altra s'obri. 

Un altre assistent ha preguntat si han hagut de demanar finançament per a formar l'empresa, contestant els dos que de moment no i s'havien organitzat a través dels propis recursos de moment... 
 
El públic
Un altre assistent ha comentat el problema que suposa que quan hi ha un fraçàs i es té un finançament dels bancs, no està contemplada per llei la dació en pagament, i per això hi ha molts emprenedors que no poden alçar el cap per a tornar-ne a muntar un altra. 

Els dos emprenedors han acabat donant les gràcies a l'Ajuntament i a la Universitat Politècnica Campus de Gandia pel seu recolzament en les primeres dies de l'empresa i com no al regidor de Foment, Josep Llácer, per la seua tasca que ha fet que els emprenedors tinguen el camí més trillat davant les dificultats que sempre representa muntar una empresa.