L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dissabte, 21 de març del 2015

Tot apunta a que ens espera un cap de setmana plujós




El període de pluja que vivim ha deixat un total acumulat de més de cent litres en zones pròximes a Tavernes, cas de la Drova, a Barx, encara que a la nostra ciutat el total acumulat des del dia 14, com podeu observar en la il·lustració que us oferim, seria de 40 litres mesurats en l'estació que AVAMET disposa en la zona de Sequers, que és on hem consultat i extret les dades. 

Com sabeu, el mal oratge va impedir fer l'ofrena el passat dimecres i va quedar ajornada per a demà diumenge. Les previsions de la Federació de Falles de Tavernes seria iniciar l'ofrena demà diumenge a partir de les 11 segons el meteix ordre de presentació (Passeig, Portal, Dula, Prado, Via i Cambro) i disparar la "mascletà" com acababament d'acte sobre les dos. 

Les previsions metereològiques no són massa bones, i sembla ser que ens espera un dia semblant al que estem tenint avui. De tota manera, esperem unes hores de treva i que es puga dur l'acte. Tot seguit teniu la predicció del dia d'avui i de demà. 
 
 
Avui 
 
Avui és una jornada de paraigües en mà i durant la primera part del dia les precipitacions es concentraran principalment a les comarques de Castelló on puntualment podrien ser moderades, també esperem alguns ruixats dèbils cap al sud de les comarques de València i nord d'Alacant, és a dir, la Safor-Valldigna compresa on per cert plou ara mateix a casa nostra. 

Tal com avancem el dia, els ruixats seran més generals i afectaran també a la resta de comarques del centre i sud del territori a excepció del litoral del centre i sud d'Alacant on difícilment esperem que ploga. 

Les temperatures màximes pujaran una miqueta respecte a ahir, en canvi les mínimes es mantindran semblants en valors. El vent bufarà moderat de gregal amb tendència a anar minvant amb el pas de les hores de sud a nord del territori. 

Demà 
 
Molt semblant al dia d'avui, i de nou s'esperen pluges que afectaran a totes les comarques valencianes a excepció de les del centre i sud d'Alacant on com a molt podria escapar-se algun ruixat esporàdic a últimes hores de la jornada. 

Per tant, pluges a les comarques de l'interior nord de Castelló, prelitoral i interior de València i prelitoral i interior nord d'Alacant. Les temperatures baixaran un poc, entre 1 i 2 graus menysrespecte a avui a Castelló i el golf de València. El vent bufarà fluix en la nostra comarca.
-

3 comentaris:

Anònim ha dit...

No tindrem ni ofrena ni mascletada.
L'ofrena s'haguera pogut avançar un poc el 18 i la mascletada ferla el 19 però este any res de res per culpa de FdF.

Anònim ha dit...

Crec que hauries de facilitar el teu nom i adreça i en la próxima junta que et proposen els de la FdeF per a home del temps per a l'any vinent.
Les decisions les prenen qui les han de prendre i pensant en el bé de totes les falles.

Si haguera plogut a bots i barrals com deien totes les previsions ara igual estaries aplaudint la decisió.

Anònim ha dit...

Al pas que anem, farem diumenge de rams i despres ofrena a la verge vestits de cofrares, per acabar amb mascletà x celebrar començament de pasqües