L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimarts, 31 de març del 2015

ADISVA rep una ajuda de La Caixa de 9.022 euros per a mobiliari que suma als 100.000 de l'Ajuntament per acabar el taller



L'Associació de Discapacitats de la Valldigna (ADISVA) ha rebut 9.022 euros per adquirir mobiliaria que cal per al funcionament del centre. 

La Fundació que regeix l'associació ADISVA ha expressat la seua gratitut per aquesta ajuda i en especial a l'Ajuntament pels 100.000 euros que va aprovar en una passada sessió i que faran possible l'acabament del taller ocupacional que té com objectiu integrar les persones de la Valldigna amb discapacitat intel·lectual. 
 
A l'ajuda de 100.000 euros de l'Ajuntament, l'Obra Social La Caixa ha sumat els 9.022 euros per al mobiliari.
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

A l'Ajuntament no s'ha de donar les gràcies de res,estan per a fer la seua feina i bé que la cobren,funcionaris i polítics.
De la Caixa,remarcar que entre les seues funcions com a caixa,estan les d'ajuda social,el que passa és que se n'haviem oblidat (millor dit,se n'havien oblidat més d'una caixa).

Anònim ha dit...

Collons no esteu conforme en res