L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 27 de març del 2015

L'ESTAT DE LA QÜESTIÓ: I de nou el ridícul o ¿perquè no callen i deixen els vallers tranquils?


Aquesta matí hem publicat la noticia: l'Ajuntament està enjardinant el bord oest de l'Avinguda de la Marina de la platja, uns treballs que contemplen la reposició de terra i la plantació de massa vegetal.

I ho anunciàvem: les obres valen 38.000 euros i són debades per a l'Ajuntament, però no són debades perquè sí, sinó que són debades perquè el govern de Jordi Joan s'ha preocupat de demanar al Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques una subvenció per a fer eixa actuació.

¿És per a estar contents i pagats? Clar que sí!!! Aquell terreny erm que va deixar el PP ara serà un jardí en poc de temps i donarà un nou aire a l'Avinguda de la Marina.

Segur, segur estem que tots els veïns i veïnes de Tavernes i de la platja estan satisfets. ¿Tots? No, novament, els de sempre, han criticat la mesura, no hi estan d'acord amb el treball i han posat a caldo a Jordi Joan i la idea d'enjardinar l'avinguda.

No els ha faltat molt de temps als de sempre per criticar. De seguida no es passe la saó. I com ahir: es va fer publica la posada en marxa de les noves instal·lacions de la policia local, i ells a criticar! Avui igual: s'anuncia l'enjardinament de l'Avinguda de la Marina i ells de seguida a criticar, a fer i contrafer: que s'haguera pogut fer amb menys despesa, que calia haver esperat a les ajudes de jardins que acaba de traure la Diputació. 

I tot seguit ens soltat la carcassa final contra Jordi Joan: "Les presses faran gastar-nos diners quan tenim la possibilitat de tindre-ho quasi debades". 

Plas, plas, plas!!! Bravo!!! Han fet tres voltes de campana a l'aire... per a caure de morros!!! Novament, com ahir en les dependències policials, tornen a fer el ridícul, però avui encara més greu. ¿Com què "quasi" debades, eh? Vaja, vaja...

El partit gran de l'oposició, el que vol governar, continua sense assabentar-se de res del que passa per l'Ajuntament, perquè no és que tindríem la possibilitat de  tindre-ho "quasi" debades, és que ho hem tingut debades!!!  I ells sense saber-ho!!!

El Sr. Jordi Joan, a qui no poden vore ni pintat en mascara, ha aconseguit del govern de Madrid el "complet" debades. L'enjardinament no ens costarà res: cost zero.  L'Ajuntament no trau un euro de la caixa.

Han fet de nou el ridícul, però hi ha una cosa que l'agreuja: demostren al poble que no es preocupen gens del que passa a l'Ajuntament, no s'assabenten ni volen assabentar-se de res del que és gestió municipal, no tenen cap interés pels temes de Tavernes, nomes volen manar, manar i manar. 
Cada dia que passa l'escassa credibilitat ciutadana que tenien, desapareix i desapareix... però ells continuen fent el ridícul.
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Una pregunteta. Desde que es demana una subvenció fins que ve aprovada, quan de temps transcorre??

La Cotorra de la Vall ha dit...

La pregunta no és eixa.
La pregunta és des que te l'aproven, fan el reconeixement de pagament i finalment, la paguen ¿quan transcorre?
No es el mateix aprovar, que reconeixer el pagament, i després executar el pagament.
Igual passen dos anys en las grans Administracions.
Ara mateix l'Ajuntament te vora 1'4 milions de la Generalitat aprovats (alguns conceptes de fa mes de dos anys) i sense pagar.
De res.