L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dilluns, 30 de març del 2015

L’Ajuntament de Tavernes lliura a cinc famílies de Tavernes uns habitatges de promoció pública.

Les famílies beneficiades
L'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, responsable de Serveis Socials Municipals, i la directora general de l'IEGE (Entitat d'Infraestructures de la Generalitat) Inmaculada Solernou Sanz, han lliurat a cinc famílies de Tavernes els habitatges ubicats als carrers Benifairó i Simat rehabilitats i millorats per l'Ajuntament valler. Els habitatges passaran a ocupar-se en règim de lloguer gràcies a la inversió de 10.000 euros destinats per l'Ajuntament a la seua reparació i millora.


Jordi Joan i Inmaculada Solernou han lliurat avui de matí la documentació i les claus a quatre famílies de Tavernes per primera vegada. El cinqué habitatge correspon a un canvi per problemes de mobilitat de la titular, que passarà a ocupar un pis en una planta baixa en lloc d'un tercer.
L'alcalde Jordi Joan i Immaculada Solernou, directora general d'IEGE.
L'alcalde ha recordat en el seu parlament que "Tavernes es va integrar al principi de legislatura en el Programa Extraordinari de Lloguer de Vivendes d’Interés Social. Aleshores es va firmar un conveni amb l'anterior responsable de l'IEGE, Inmaculada Garcia Pardo, i ha estat gràcies a eixe conveni que s'han pogut millorar primer i lliurar en el dia d'avui aquest cinc nous habitatges a famílies de Tavernes"


Jordi Joan ha destacat la inversió i implicació de l'Ajuntament "en l'atenció de les les necessitats bàsiques de famílies que han perdut sa casa per diverses causes". També ha indicat que "la concessió dels habitatges segueix uns criteris i baremació estrictes per part de la Generalitat i de fet, és realment qui designa els beneficiaris per ser la propietària dels immobles. Finalment ha felicitat els beneficiaris". Finalment ha agraït el treball dels tècnics i funcionaris dels Serveis Socials municipals. 



Firma del conveni amb Inmaculada Garcia al principi de legislatura
La directora general de l'IEGE, Inmaculada Solernou, ha agraït la col·laboració de l'Ajuntament i de Serveis Socials de Tavernes, dels quals ha indicat que treballen colze a colze amb l'IEGE, i que toda eixa tasca beneficia a famílies necessitades. També ha remarcat la transparència en l'adjudicació que es fa en base a criteris de necessitats familiars. 

A l'acte han assistit també diversos regidors del consistori i els tècnics de Serveis Socials de l'Ajuntament. 


Habitatges habilitats per l'Ajuntament

Els habitatges que avui s'han lliurat es trobaven deshabitades per no estar en condicions. L'Ajuntament es va fer càrrec de la reparació perquè es pogueren cedir a famílies locals amb necessitat d’habitatge i que, per circumstàncies particulars, no poden accedir a una vivenda digna. 

La directora general conversa amb els regidors del govern municipal

El mateix alcalde, Jordi Joan, com a responsable de Serveis Socials, el 19 de desembre signava els documents de finalització d'obres i s'enviava la documentació a l'EIGE perquè procedira a la baremació de sol·licituds i a la redacció de la documentació que caldrà a les famílies per poder contractar els serveis bàsics, cosa que ha ocorregut el dia d'avui.
-

3 comentaris:

Anònim ha dit...

No ha anat cap regidor més? Per qué no ixen a la foto? Això és el govern de consens que deieu?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Perquè no parles del que sapigues?

En l'acte estaven Inma Tudela i Salvador Sansaloni del PP, Victor Borras del PSOE i Josep Llácer i Perfecto Benavent, a més de l'alcalde, per Compromís.

Manolo Vidal va arribar quan ja s'havia acabat tot.

L'alcalde va convidar els regidors i fer-se tots junt la fotografia.
La senyora Inmma Tudela, del PP, va dir que no, que els veritables protagonistes eren les persones beneficiades i per tant considerava que no havien d'eixir tots els regidors, i va estar l'alcalde com a representant de l'Ajuntament i la directora general com a representant de la Generalitat.

I la foto va ser la que veus adalt, com a foto oficial, repetida tambe en Levante i Provincias.

Va ser aixi o no senyors regidors?

Anònim ha dit...

Pues no li degue fer molta gràcia a Victor Borras perque es va fer ell a soles la foto amb uns quants beneficiats.