L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.751
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:32.702

divendres, 20 de març del 2015

Infografies d'Antoine Enguix a la Casa de la CulturaAntoine Enguix exposa en la Casa de la Cultura, des d'avui 20 de març fins el dia 31 uns mostra d'infografies que s'inaugura aquesta vesprada a les 20 hores. A partir del pròxim dilluns es podrà visitar en horari de 18'30 a 20'30 hores de la vesprada. 

La infografia és una tècnica de creació i tractament d'imatges digitals utilitzant ordinadors i eines informàtiques segons programes, il·lustracions, fotografies, textos, plans o tridimensionals.