L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimecres, 25 de març del 2015

Presentació de les empreses “Millenium Consultors” i “Natura Vertical” dins del “II Cicle Economia i Territori”.




La regidoria de Foment de Tavernes, que presideix Josep Llácer, de Compromís, organitza el pròxim dimecres la presentació de les empreses locals “Millenium Consultors” i “Natura Vertical” dins de les activitats del “II Cicle Economia i Territori”.


L’acte de presentació de les empreses “Millenium Consultors” i “Natura Vertical” s’ha anunciat per al pròxim dimecres, dia 25, en el Saló de Plenaris de l’Ajuntament, amb entrada lliure. Serà aprofitat també per presentar oficialment la publicació que serveix de balanç a les activitats dutes a cap en el “I Cicle Economia i Territori a Tavernes de la Valldigna”.

Josep Llácer, responsable de Foment i que presentarà l’acte, ha indicat que “l’Ajuntament continua en el seu treball de donar a conéixer i recolzar les idees i projectes dels emprenedors de Tavernes. Hem de ser conscients que amb treball i constància les idees de negoci es poden fer realitat i l’Ajuntament ajuda als emprenedors en la mesura de les seues possibilitats”.

La presentació de “Millenium Consultors” serà a càrrec de Javier Tarrassó. Aquesta empresa es dedica a la formació i prestació de serveis, i cal significar que està instal·lada en el Viver d’Empreses Municipal que l’Ajuntament disposa en el Centre Social “Dolores Rojas Almel·la”.

La presentació de “Natura Vertical” serà a càrrec de Nando Piera. L’empresa es dedica a realitzar obres i instal·lacions en treball vertical a més d’organitzar activitats esportives i turístiques vinculades amb la natura.

El "II Cicle Economia i Territori" el du a cap la regidoria de Foment Local conjuntament amb la Universitat Politècnica de València (Campus de Gandia), i el Cercle Euram de la Safor.