L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 20 de març del 2015

Els alumnes de primaria es beneficien de la campanya d'Educació Viària



 La regidoria d'Educació, que dirigeix Llum Sansaloni en col·laboració amb la de Seguretat Ciutadana, dirigida per Evarist Sansaloni, han dut a cap una Campanya d'Educació Viària dirigida als escolars dels centres vallers on han participat 317 alumnes. La campanya ha estat desenvolupada per la Policia Local de Tavernes des del mes de gener i va acabar el passat dia 13, de març.

La regidora d'Educació, Llum Sansaloni, de Compromís, ha explicat que la Campanya d'Educació Vial es va iniciar amb una visita als col·legis per tal de sol·licitar-ne l'adhesió i així planificar les classes amb dates, horaris i efectius policials assignats, les pràctiques en el circuit educació vial i el programa a impartir.

Llum Sansaloni ha confirmat que "han estat 317 alumnes de tercer i cinqué curs de primària de tots els col·legis de Tavernes. Es va iniciar el 12 de gener i ha acabat el 13 de març. Les classes teòrics han inclós com a material didàctic diverses powerpoints, amb la qual cosa han resultat més fàcils i pròximes als alumnes, a més que s'ha comptat amb vídeos didàctics per a reforçar els conceptes". Segons la regidora, la campanya ha obert la curiositat dels xiquets molts dels quals s'han interessat per les funcions policials, un aspecte que ha servit per remarcar que els agents estan per ajudar-los a ells i els veïns si tenen cap problema.

Les classes de la campanya ha tingut com a llengua vehicular el valencià, i han tingut una part teòrica, al finalitzar la qual es va realitzar un examen per tal de valorar la capacitat d’aprenentatge dels conceptes d’educació viària com vianant, conductor de bicicleta i passatger o responsabilitats de cadascú.

La part pràctica s'ha desenvolupat entre el 9 i el 13 de març en el circuit d’educació viària preparat per la Policia Local amb la finalitat de posar en pràctica tot el programa teòric que havien rebut els alumnes. Els agents van lliurar uns detalls a cada alumne participant (diploma, reflectant autoajustable per a bicicleta i vianant) i es van sortejar un total de 34 cascs de bicicleta, dos per cadascuna de les classe participants enguany en el programa d’educació viària.
.



2 comentaris:

Anònim ha dit...

La noticia en Levante-EMV:

La concejalía de Educación, en colaboración con la de Seguridad Ciudadana del Ayuntamiento de Tavernes, ha llevado a cabo una campaña de educación vial para 317 escolares de Primaria. La campaña ha sido impartida por la Policía Local entre los meses de enero y marzo.

Las clases teóricas han incluido como material didáctico varios powerpoints, con lo que han resultado más fáciles y próximas a los alumnos, además de que se ha contado con vídeos para reforzar los conceptos. La parte práctica ha consistido en poner en práctica todo el programa teórico. Los agentes entregaron unos detalles a cada alumno (diploma, reflectante autoajustable para bicicleta y peatón) y se sortearon un total de 34 cascos de bicicleta.

Anònim ha dit...

Redeu, no es queixeu, que el nostre amic l'havera pogut fer menys llarga encara. Una vegada posats, no només haver llevat la regidora i les manifestacions seues, jo hauria llevat tota referència política.

La Policia Local de Tavernes ha llevado a cabo una campaña de educación vial para 317 escolares de Primaria.

Las clases teóricas han contado con powerpoints y vídeos para reforzar los conceptos. La práctica ha puesto en práctica el programa teórico. Los agentes entregaron detalles a los alumnos y se sortearon 34 cascos de bicicleta.