L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dissabte, 28 de març del 2015

Tavernes celebra el Dia Mundial del Circ


Tavernes ha celebrat el "Dia Mundial del Circ" i ho ha fet una representació dirigida especialment els xiquets protagonitzada pel Circ Gran Fele. L'auditori de la Casa de la Cultura s'ha omplit de xiquets i familiars per a gaudir del darrer espectacle del popular circ valencià: La Mòmia. 

Cal indicar que prèviament a l'entrada, s'ha obsequiat els menuts i majors amb un detalls dins de la campanya de promoció del reciclatge entre els escolars que esta duent la Generalitat. En el vestíbul de la Casa de la Cultura, els xiquets i xiquetes han estat rebut per personatges del circ, a més de Bolomor i Xara, els dos personatges de ficció vallers, que han acompanyats els menuts fins l'interior de la sala, i han estat els lectors del manifestat d'enguany del teatre, un manifest que en aquesta ocasió estava dirigit als menuts. 

I després s'ha passat a la funció teatral, però la que havia de ser una funció teatral ha estat només l'excusa i fil conductor d'un veritable espectacle de circ amb acrobàcies, equilibris, malabars, contorsió, risc, piruetes i riures amb els pallassos. 
Un espectacle que ha agradat i entretingut els menuts i una bona iniciativa la de fer-los protagonistes en aquesta jornada mundial del teatre. Al cap i a la fi, són els espectadors del futurs i cal anar acostumant-los a les arts escèniques amb espectacles pensats per a ells, com el d'avui