L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimecres, 18 de març del 2015

ACTUALITZAT: Actes per a demà i el diumenge que ve després d'haver-se suspés l'ofrena a la Mare de Déu per la previsió de pluges

Imatge de l'ofrena del 2014
Ens aquests moments plovisqueja a Tavernes.

ACTES PER A DEMÀ DIA DE SANT JOSEP

Es manté la missa de demà matí a les 12. La concentració a partir de les 11'15 hores a la porta de l'Ajuntament. Només estan obligats a a vestir-se els màxim representants de cada comissió, la resta és optatiu. Ens diuen que si ploguera es miraria d'anar en cotxe. 

Se suspén la mascletada de migdia de demà.

ACTES PER AL DIUMENGE

A partir de les 11 del mati tindrà lloc l'ofrena. La mascletada ajornada de demà dia de Sant Josep es trasllada al diumenge a les 2 de la vesprada, com a tancament de l'ofrena.

Abans havíem explicat:

La Federació de Falles de Tavernes ha decidit suspendre l'ofrena a la Mare de Déu anunciada aquesta vesprada davant de totes les previsions de pluja. Segons ens han dit, l'acte s'ha suspés també a localitats com Gandia, Oliva i Carcaixent, i a València ciutat, on l'ofrena ja està començada, la Junta Local Fallera ha decidit aprovar que es puga fer amb paraigües i impermeables si la pluja fa acte de presència per tal d'acabar-la.

Ens han dit també que hi ha prevista una reunió de la Federació de Falles de Tavernes aquesta vesprada, les decisions de la qual intentarem informar.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

A Gandia sí que s'ha fet

Anònim ha dit...

Hi ha previssió de pluja per diumenge també. Si hui s'haguera avançat l'hora d'inici de l'ofrena millor.

Anònim ha dit...

De fet la previsió es de plutja 100% per a hui i per a diumenge:

http://www.aemet.es/ca/eltiempo/prediccion/municipios/tavernes-de-la-valldigna-id46238

Anònim ha dit...

A oliva, se va fer l'ofrena el dia 17 de març per la vesprada i a les 20:30 ja estaba acabada i els premis de falles entregats.

A gandia se va començar el dia 17 de març i el dia 18 segon dia de ofrena se va modificar no se va anul·lar en ves de fersse al carrer es va nar a la colegiata.

Amb previsio se pot fer tot inclus adelantar coses i agrupar coses.

veracitata, plis.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Com tot el món pot apreciar no solem donar cap informació amb "animus falsandi".

I era una informació que ens haviem dit i des de la mateixa font que ens va informar dels actes d'avui i diumenge, que com és humana (errare humanum est) es pot equivocar siga per la causa que siga i on no entrem.

Una llàstima que vosté que ho sabia ahir no ens corregira i no haguérem patit cap errada.

De fet, ja veu, ens ho diu avui quan ja ho sabem tots i ho llegit en la premsa.

A buenas horas, mangas verdes...