L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

diumenge, 22 de març del 2015

Ha fallat el GPS? o cal un senyal de prohibir circular camions d'eixa grandària?


No ho sabem. Sí que resulta una imatge espectacular i de les que no es veuen tots els dies: un camió de gran tonatge, completament travat en una de les revoltes de la carretera que puja a Barxeta. Sembla ser que la revolta ha resultat massa tancada i en girar, la caixa del cotxe no ho ha fet com devia i les rodes se n'han anat per on no tocava i ha quedat sense poder acabar la maniobra. Fixeu-vos l'estat de les tanques de protecció de la carretera.

Ha fallat el GPS que ha enviat el trailer per on no tocava? Desconeixement de la carretera per banda del conductor? No ho sabem ni tampoc com ha quedat al final tot l'assumpte. Es que si queda clara és que pot ser hauria d'haver algun senyal de prohibit la pujada a Barx de camions d'aquesta grandària, almenys per eixe costat de la carretera.

Agraïm l'enviament de la fotografia
-

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Eixa es la carretera que va al Pla de Corrals i no a Barx. L'altra opció a eixa carretera es anar per Carcaixent.

pepegall ha dit...

Pot ser baixant de Pla de corrals ?

pepegall ha dit...

Es pujant al pla de Corrals i barxeta, per l'entrada de Simat

Estruch ha dit...

Doncs no es la primera vegada, en el mateix punt en vaig trobar fa uns anys a un camió conduit per un romanés i traguent fum les rodes contra el quitamiedos de l.esquerra encara va poder passar

Anònim ha dit...

O enves de arreglar les tanques de proteccio tantes vegades i fikar senyals noves que podien fer-se esperar aixamplar la carretera un poc mes.perque amb els dines imbertits arreglant tanques ja sagueren pogut eixamplar algunes curves com aquesta que hi ha putjant al pla de corrals o a barxeta.

saforenc ha dit...

Molts camions s'han quedat enganxats en la mateixa corba. És relativament prou recurrent. El què s'hauria de fer és reclamar a la Diputació que execute la millora de la CV-600 al tram Barxeta-Simat i Barxeta-Lloc Nou, on s'inclou un nou pont per a suprimir l'actual, entre d'altres actuacions. Ja tenen el projecte fet i Rus va prometre l'obra en l'últim pla bianual de la Diputació.

Anònim ha dit...

Segur que és culpa del GPS. Els bons xofers sempre consulten GPS i mapa.

manolo ha dit...

Culpa de la ordenación provincial de no prohibir la circulación de camiones