L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dissabte, 28 de març del 2015

Turisme i ACEPLAT organitzen actes per potenciar i animar la platja aquesta Setmana Santa i Pasqües



La regidoria de Turisme de Tavernes en col·laboració amb ACEPLAT organitza un conjunt d'activitats lúdico-recreatives per a les festivitats de Setmana Santa i Pasqua. L'objectiu, segons Turisme de Tavernes, és potenciar, donar vida, i fer més agradosa l'estança a la platja als veïns i turistes que ens visiten i com no, donar a conéixer una de les nostres festes més populars com són les falles. 

El regidor de Turisme, Josep Llácer, ha reafirmat el suport des de l'Ajuntament "a totes les activitats que suposen un reviscolament de la platja, la seua potenciació i sobre tot ajuden a desestacionalitzar l'ocupació". El regidor ha remarcat que "l'Associació de Comerciants (ACEPLAT) i l'Ajuntament ha treballat colze a colze per fer possible una programació que pensem sera del grat de tots". 

Actes programats 
 
Els actes programats són molt diversos i abracen aspectes lúdics i recreatius, d'oci i jocs infantils sense oblidar les revetlles, tan tradicionals en les festes pasqueres. 

Dissabte, dia 28, a partir de les 5 de la vesprada, hi haurà jocs infantils en l'Avinguda de la Marina i a la nit revetlla al Cinema Olimpo amb l'Orquestra Seven Crashers. 

Diumenge, dia 29,  continuaran pel mati els jocs infantils a l'avinguda i a partir de les 19 hores s'anuncia una cercavila, al final de la qual sobre les 20 hores es dispararà un castell de focs d'artifici, per a les 20'30 hores cremar la falla La Marina. 

Per a la Setmana Santa i festes de Pasqua, s'ha programat entre els dies 2 al 6 d'abril un Mercat d'Artesans amb ludoteca, tallers de pasqua, jocs tradicions i atraccions per als menuts en horari de 11'30 a 14 hores pel matí i de 17 a 22 hores per la vesprada.

El diumenge 5 d'abril en la zona de Padur s'anuncia l'actuació de l'Orquestra Montecarlo, patrocinada per la Mancomunitat de la Valldigna, mentre que per al diumenge, dia12 d'abril, vespra de Sant Vicent, l'actuació de Rai Band, a càrrec del Pub Padur. 
-