L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.434
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:25.607

divendres, 27 de març del 2015

Avui, Dia Mundial del Teatre amb el Circ Gran Fele a la Casa de la Cultura
La Casa de la Cultura ofereix avui a partir de les 6 de la vesprada i amb motiu del "Dia Mundial del Teatre" l'actuació del Gran Circ Fele amb l'espectacle "La Mòmia"

 El Circ Gran Fele ultima des de fa uns dies els preparatius per a l'arribada al món dels vius i en aquest cas a Tavernes el seu nou espectacle: La Mòmia, després d'un temps d'actuacions a la Rambleta de València amb gran èxit.

Un divertit fil conductor per a un espectacle de pur circ. Acrobàcies, equilibris, malabars, contorsió, risc, piruetes i riures. I també ombres i titelles, música en directe, màgia… i mòmies. Una història d'intriga, d'enredos, persecucions, esglais, salts i riures, molts riures. 

Una mòmia és despertada del seu somni etern cinc mil anys després d'haver entrat en el inframón. No sap qui era, ni té la respostes a les preguntes: Qui?, per què?, quan?, on? Ni tan sols la resposta a la gran pregunta: què faig ací? 

Entre els personatges d'aquesta història trobarem a faraons, bufons, encantadors de serps, homes que caminen sobre cordes, acròbates, malabaristes, contorsionistes, titellaires, músics, mags i per descomptat, mòmies.

El Circ Gran Fele és mediterrani, passional i vitalista. Un circ per a tots els públics, destinat a estimular tots els sentits, a través de la fusió de les arts escèniques: circ, teatre, dansa i humor…

El Circ Gran Fele ha aconseguit importants guardons al llarg de la seua trajectòria professional, entre ells el Premi Nacional de Circ 2008, o el Premi Max de les Arts Escèniques Especial de Circ.

ENTRADA 3,50€