L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

diumenge, 29 de març del 2015

Khalid Sadden guanya la "II Volta a Peu" de la Falla Portal de Valldigna

L'atleta Khalid Sadden del club Cresporunners es va proclar campió de la "II Volta a peu 6k Tavernes de la Valldigna" en recorrer la distància en un temps de 19 minuts i 25 segons.

La Falla Portal de Valldigna i el Club d'Atletisme Valldigna van dur a cap amb gran èxit de participació i més de 300 inscrits la. El recorregut va ser per un circuit urbà total de 6.000 metres, i amb eixida i meta al casal de la falla del Carrer Major.

La prova va establir les següents categories tant en homes com en dones: júniors de 16 a 20 anys, séniors de 21 a 39 anys, veterans A de 40 a 49 anys i veterans B de 50 anys en endavant. També hi havia premis en metàl·lic per als primers classificats de la general: 75 euros a la primera dona i primer home, 50 euros a la segona dona i segon home i 25 euros a la tercera dona i tercer home, a més de trofeus als tres primers classificats de cada categoria i als tres primers classificats locals de cada categoria.