L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

diumenge, 15 de març del 2015

Falles, falles, falles...

Passeig
Avui teòricament havia de començar la "plantà" dels monuments fallers. Les fotografies ens mostren l'estat aquest matí. Algunes falles fóren matineres i ja començaren ahir. Cosa lògica quan cal organitzar, sobre tot el treball de les grues que ajuden al muntatge dels monuments, perquè totes no hi poden acudir al mateix temps i hora. 

Portal
Les comissions han organitzat, per tant, un muntatge escalonat al llarg d'aquests dies programant el treball de manera que demà, dia 16, i sobre tot a la nit, ja queden enllestides per a la visita del jurat, anunciada per al dimarts dia 17.

Dula
En aquestes circumstàncies l'estat de muntatge de les sis falles valleres és molt diferent. Hi ha algunes com la Via, la Dula o Cambro que ja presenten el monument bàsic pràcticament acabat, i altres com Passeig i Portal no havien començat. El Prado ja tenia a punt tots els ninots i demés per tal de procedir al muntatge.

Prado
 Siga com siga, és de preveure que a la nit, les falles estiguen ja muntades. Quedaran els detalls i les bonicàries: posar la gespa, fer els darrers retocs a la pintura i, fixar, en el monument els cartells explicatius de la falla i la crítica fallera.


Via
 Una crítica que enguany, donades les circumstàncies d'eleccions, suposem que anirà carregadeta de to electoral. Ja veiérem una bona mostra a la cavalcada del ninot. Esperem que els versadors facen bé la seua faena i ens facen somriure amb la crítica sana a tots els colors de la ratlla de Sant Martí polítics i electorals.

Cambro
 

1 comentari:

Anònim ha dit...

Visquen les falles de Tavernes!