L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 27 de març del 2015

Demòcrates-Units per Tavernes dóna a conéixer la llista electoral



 
Ahir de vesprada es va reunir l'assemblea de simpatitzants i afiliats de D-UxT i es va acordar per unanimitat la candidatura que presentaran a les pròximes eleccions locals del 24 de maig.

Els candidats són :

1) VICENTA CORTÉS, empresària del textil
2) ENRIC ESTRUCH, administrador de finques i agent inmobiliari
3) CONXA GÓMEZ, empresària hostelera
4) BERNARDO BOSCÀ, agent inmobiliari i pèrit judicial
5) TERE SALA, docent d'educació especial
6) PEPE VALERO, pensionista
7) MARGA CASASÚS, diplomada en traducció i auxiliar administrativa.
8) ROSA IBAÑEZ, administrativa
9) LOURDES VALERO, tècnic administrativa.
10) VICENT SANSALONI, electricista, tècnic de manteniment.

Completen la llista PACO FONS, obrer; GLADYS PÉREZ, hostelera; JUANJO NAVARRO, administratiu i VICENTA ALEMANY, interventora de finques i comunitats. I tancarà la llista CARMEN SALA, docent. Falten a concretar dos llocs de la llista i en tot cas possibles substituts perquè s'està en contacte amb vàries persones per tal de completar-la amb ciutadans repressentatius del màxim de sectors socials i culturals de la ciutat.

Així mateix i seguint amb la ronda de contactes amb associacions i clubs locals de cara a elaborar un programa electoral que plantege i propose les solucions a les necessitats i problemes reals dels vallers, la candidata a alcaldessa Vicen Cortés, el seu número dos Enric Estruch i el també candidat Pepe Valero es van reunir amb l'Associació de Veïns i Valldigna Accessible, contactes que van començar amb ACUDE i seguiren amb la Unió Musical i continuaran pròximament amb altres associacions i clubs locals.
 

3 comentaris:

Anònim ha dit...

No teniu foto de la llista?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Hem publicat el que ens han enviat.

Enric Estruch, Secretari General de D-UxT ha dit...

acabarem la reunió tard, ja de nit, i per tant no estimarem poder fer una foto en condicions, pel que la farem més avant. No obstant en el nostre face del partit teniu una foto amb els cinq primers execepte Boscà, i la número nou.
Gràcies pel teu interés.