L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dijous, 19 de març del 2015

La pluja, encara que sense gran intensitat, ha deslluït els darrers dies de les falles

Foto de família la parroquial Sant Josep
 Finalment, els dos dies grans de les falles, ahir 18 amb l'ofrena, i avui dia de Sant Josep, han quedat deslluïts per la pluja que, tot el contrari del que s'havia anunciat, no ha estat en gran quantitat però el plovisqueig ha bastat per a impedir els actes previstos.

Aquest matí la pluja ha fet acte d'aparició al llarg del matí, però no ha estat la suficient per aturar l'únic acte que hi havia previst: la missa de Sant Josep, que s'ha celebrat finalment en la parròquia homònima amb una bona participació de les sis falles vallers, del president de la FdeFalles, Ximo Felis, fallera Major de Tavernes, Sara Tur, i alcalde Jordi Joan i regidor de festes, Josep Llácer.

L'alcalde i el regidor de festes en l'església Sant Josep
 Ara només cal esperar i desitjar que el temps es mantinga, no ploga i aquesta nit es puga dur a cap la "cremà" de les fallers. 

Tal com hem vingut anunciat, s'ha traslladat per a diumenge a partir de les 11 l'ofrena a la Mare de Déu, i a les dos la mascletà.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Continuem amb els Publireportatges eclesiàstics,tot un assoliment de la marca Compromís. A vore quin dia Xavi Castillo us dedica un monòleg.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Hem fet algun crim? Xavi Castillo té coses molt més importants que fer cas a les teues bovades