L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimarts, 24 de març del 2015

Enquestes, més enquestes


Enquesta Las Provincias


Un sondatge realitzat per Sigma Dos per al diari Las Provincias indica una baixada del PP del 20% (del 49,4% al 30,6%) i passa de tenir 55 diputats a entre 33 i 36. Els socialistes tindrien un desastre dolç (del 28 al 19% dels vots) o siga es deixen un 10% dels vots i passen de 33 a 21/22 diputats.

Podemos, segons el conservador Las Provincias seria la tercera força, però sense arrasar (14,3% dels vots) i 15/16 escons i se situaria per davant de Ciudadanos (12,9%).

En l'enquesta del diari, els que més malparats ixen són Compromís i EU. En el cas de Compromís, el partit de Mònica Oltra, el polític valencià millor valorat, pujarà en vots (del 7,2 al 10,2%) i escons (de 6 a 10 escons), mentre EU perdrà vots i diputats (del 5,9 al 5,2%) i passa de 5 a 4 escons però seguirà en les Corts Valencianes.

Enquesta socialista

Com es pot observar si comparem els gràfics, observem resultats dispars i variacions significatives en els escons segons qui faça l'enquesta.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

L'enquesta el 24 de maig.

Anònim ha dit...

Si aquestes enquestes foren els resultats reals Jordi Juan seria diputat, que faria amb la seua carrera política? Diputat o alcalde? Tal volta les dues? Dos salaris?

Anònim ha dit...

A mi em pareix una pregunta que no te cap interés a saber, si no a fer la guitza. ¿A tu que el preocupa més, allò que puga ser Jordi Juan o tindre un diputat per Tavernes? Preocupat per tu mateix i ja aniràs bé.

Les preguntes que fas ja han estat contestades. Llig l'entrevista del Levante-EMV.

Una cosa si que és segura: Dos salaris públics no. ¿Ho permet la llei?

Anònim ha dit...

Ara vorem enquestes "para todos los gustos" depenent de qui les cuine.