L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

diumenge, 15 de març del 2015

Incendi en el garatge d'una finca


Sobre les 2 de la vesprada s'ha declarat un incendi en els baixos-garatge d'una finca de l'Avinguda de la Valldigna, la denominada "El parque", que té l'entrada i eixida pel Passeig Lepant.

Al lloc del sinistre han acudit dotacions de la Policia Local de Tavernes, membres de protecció civil, Guàrdia Civil i dos dotacions de bombers, que han entrat en la garatge per tal de sufocar l'incendi. Al cap de poc minuts s'han incorporat a les tasques de vigilància i control de la zona l'intendent de la policia local i reforços d'altres agents. La Polocia Local ha desallotjat la finca per precaució. Passades les tres, i quan els bombers han donat per extingit l'incendi, els veïns han tornat a les cases.

Tota l'evolució dels bombers ha estat seguida per una gran quantitat de gent que a eixes hores estava en la Falla la Via, situada a unes desenes escasses del lloc de l'incendi.


En els primers moments s'ha vist una gran fumaguera negra que eixia per les finestres de ventilació dels baixos del garatge, al temps que des del carrer es podien sentir explosions, presumptament de les rodes d'algun cotxe afectat per l'incendi, la goma del qual en encendre donaria lloc a l'espesa fumeguera negra que s'hi observava.

La intervenció dels bombers s'ha hagut de fer amb l'us de bombones d'aire per tal de poder respirar i entrar en el garatge. Posteriorment s'han posat en funcionament aparells d'extracció de fums portàtils.


A hores d'ara no se sap la causa possible de l'incendi. Hem pogut escoltar molts comentaris sobre possibles causes, però cap responsable dels bombers o policials ha indicat la causa. 

A les tres i quart de la vesprada i després de més d'una hora de treballs els bombers han abandonat la zona de l'incendi.