L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dissabte, 21 de març del 2015

L'Estat ens deu 25.000 milions i Compromís exigeix a Fabra (PP) que els reclame.

Amb ells, cada dia més pobres i com els carrancs: cap enrere

Compromís, a través del síndic, Enric Morera, ha reclamat a Fabra contundència en exigir el deute històric que l'Estat té amb el poble valencià aprofitant la visita que Mariano Rajoy fa avui  a València per a presentar la candidatura de Rita Barberà.

Per al portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, "El president Fabra té l'obligació de defensar els nostres interessos i de reclamar els 25 mil milions d'Euros -14 mil milions d’infrafinançament, més 11 mil milions per falta d'inversions- amb els quals l'estat Espanyol discrimina i empobreix el poble valencià".


Morera ha afirmat que "serà vergonyós que mentre Monago es planta davant Rajoy per a demanar el deute històric d'Extremadura, malgrat que és una comunitat autònoma generosament subsidiada per les polítiques de l'Estat Espanyol, Fabra continue impassible durant la visita de Rajoy a València i seguisca submís al seu partit i desoint les necessitats del poble valencià".

1 comentari:

Unknown ha dit...

Pareix ser que ara que ja es candidat, el Sr. Fabra ensenya les dents i ne reclama 15.000. Ara mare!!!!!