L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dissabte, 14 de març del 2015

Hem arribat a 1.600.000 de pàgines visitades

Ahir vora la mitjanit vam arribat a 1.600.000 de pàgines llegides. I un total de 6890 articles publicats d'ençà que començàrem.

Us hem d'agrair que continueu confiant amb nosaltres i que feu del nostre blog un referent de la informació a Tavernes. Cal recordar que a finals de desembre assolíem el 1'5 milions de pàgines llegides, ara en són 1'6 milions, o siga que amb poc més de dos mesos hem sumat 100.000 lectures, tot un record, que es deu a vosaltres. 

Gràcies a totes i tots per fer-ho possible i encoratjar-nos a continuar.


6 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona Cotorra, seguix així, amb eixa linea que et caracteritza...transparent com el govern local. I seguix creant la "elaboració propia", ja que encara que diguen que et passen les noticies com a tots els blogs, no és eixa la realitat. Que llàstima que ho polititzen!!!

Anònim ha dit...

Com deia Monica Oltra: "Jo sí crec que la ciutadania ha de fer política, des del carrer, des de les institucions, al treball... Perquè com deia Fuster: "Tota política que no fem nosaltres, serà feta contra nosaltres".

Anònim ha dit...

Que li passen totes les notícies com als altres blogs,diu! Que més voldrien,els altres blogs!
Sí,sí,una gran transparència,igual que ara publicaran este comentari.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Pensem que no saps de què va el primer comentari.

Anònim ha dit...

Explica'l tú,que sembla que l'has fet anònimament,com t'atreveixes a interpretar-lo.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Ens sembla una completa bovada això d'acusar-nos de fer un comentari anònim.