L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

divendres, 27 de març del 2015

Les noves dependències policials ja donen servei als ciutadans de Tavernes



La nova Central de la Policia Local de Tavernes, ubicada a l'Avinguda de la Valldigna, ha començat a donar servei als ciutadans avui. Els veïns i veïnes que necessiten realitzar alguna gestió administrativa policial poden acudir entre les 8 i les 14 hores.

L'Ajuntament de Tavernes va rebre fa uns dies de manera oficial les obres de remodelació dutes a cap en l'edifici amb l'objectiu d'albergar la central policial i que tinguera les millors condicions i serveis. Tavernes aconsegueix així, per primera vegada en la seu història, disposar d'un edifici específic i únic per al cos amb els serveis i equipament que cal a una Policia Local del segle XXI.

Ahir dimecres es van iniciar les tasques de trasllat que, en una primera fase ja completada ha afectat les dependències de direcció i administració policial, amb el trasllat dels arxius, material d’oficina, mobles, ordinadors i altres materials a les noves dependències policials de l’Avinguda la Valldigna. Aquesta tasca era necessària per posar en marxa la xarxa informàtica, les càmeres de videovigilància i telèfons. 



El nou servei de gestió administrativa ha entrat en funcionament avui i els ciutadans que hagen de realitzar algun dels tràmit administratius policials que s'oferien a la tercera planta de l'Ajuntament poden acudir a les noves instal·lacions en horari de 8 a 14 hores del matí. Per a qualsevol altre assumpte, o fora de l'horari marcat, cal acudir fins nova disposició a la planta baixa de l’Ajuntament, on continuarà prestant servei la Policia Local fins completar el trasllat total. Els telèfons policials són els mateixos, tant en les noves instal·lacions policials com a l’Ajuntament.

Les noves dependències tenen l'entrada per l'Avinguda de la Valldigna (comarcal Tavernes-Llíria) i l'Ajuntament habilitarà en breu zones d’estacionament front a la Central de Policia Local i també al carrer Farola perquè els ciutadans puguen estacionar el seu vehicle mentre realitzen els tràmits o consultes pertinents dins de les instal·lacions.

El grup operatiu de la Policia Local romandrà a les dependències de l’Ajuntament les 24 hores del dia. La segona fase del trasllat tindrà lloc una vegada consolidades les tasques i llocs de treball dels efectius policials de la direcció i oficines i ja acabats els tràmits d’equipament complet, com la línia del 112 i l'antena de telecomunicacions entre altres.



L'Ajuntament no ha previst una dada exacta per factors que depenen d’altres organismes, però informa que els tràmits estan molt avançats, amb la qual cosa la segona fase i el finalitzar el trasllat complet del col·lectiu no va a perllongar-se massa en el temps. 

L'Ajuntament remarca que la Policia Local mai ha tingut instal·lacions i edifici propi, i un trasllat de tots els mitjans humans i materials, amb l’adequació de totes les instal·lacions a les funcions i tasques policials, suposa un treball complex i no es fa en un dia. 
-

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja era hora que la policia anara fora de l'ajuntament. Que ha costat posar en funcionament el local?

Anònim ha dit...

Ja sabem que no es fa en un dia perque porten més d'un any amb el reten.

Anònim ha dit...

El material metàlic de la ultima foto paregut al d'una coberta és horrible.

Anònim ha dit...

A mi m'agrada. Dóna aire de modernitat i fa l'espai molt diafa.

Ara sobre gustos...

Segurament tampoc t'agradarà el Guggenheim de Bilbao

Anònim ha dit...

La noteta dels peperos del reté, no té desperdici. Vergonyós que diguen que es prestava un servei com cal de la policia a l ajuntament. Qualsevol que ho ha patit sabrà que de vegades semblava un mercat. Moltes vegades atenien al corredor per estar dins ocupat per altra persona.
A vore que pensen els policies dels arguments del pp, perquè sempre parla per a llevar li a la policia, no fa igual amb la guàrdia civil, i en els plenaris vota en contra de la policia.
Resulta que tots volem bona atenció i que la policia vinga immediatament quan la necesditem. Però els peperos diuen que els mitjans de la policia no són prioritaris.
ho trobw vergonyós i molt estrany en un partit de dretes.

Anònim ha dit...

No fan inauguració?

Anònim ha dit...

No està previst abans eleccions

Anònim ha dit...

Quin servei es dona en estes noves dependencies?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Està explicat en la noticia:

Tots els serveis d'oficina i tràmits a fer davant de la Policia Local.