L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dilluns, 13 d’agost del 2012

"Obrint Pas" , l'organitzador del Festivern, triomfa a Equador


"Obrint Pas", l'organitzador del "Festivern" que tant bona acollida va tindre a Tavernes el passat Cap d'Any, continua recollint èxits arreu del Món. "Obrint Pas" continua portant la seua música i el seu missatge al món. Aquest cap de setmana ha estat a l'Equador, on va participar en el "Quito Fest", el festival internacional de música independent d’aquell país.

A tres mil metres d’altura, els Obrint Pas van repassar el seu repertori davant vint mil assistents, molts dels quals sentien per primera vegada música de les nostres terres en directe.

Us oferim un vídeo enregistrat pel grup, que amb els anys ha esdevingut un dels principals ambaixadors musicals del nostre País Valencià a mig món. Hi trobareu escenes del concert, de l'estada d'Obrint Pas a l'Equador i declaracions de Xavi Sarrià i de Miquel Gironès.


1 comentari:

Anònim ha dit...

Profeta a la seua terra... Fins que no fem fora els fascistes (PP) del nostre país, estos ens estàn fent perdre'l. O ara o mai!!!