L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimarts, 7 d’agost del 2012

PLENARI D'AGOST: El consistori aprova l'ordenança reguladora de l'aparcament del Passeig



Eixida de l'aparcament del passeig

El plenari de l’Ajuntament aprovava per unanimitat la nit de dilluns i de manera provisional la “Ordenança Reguladora del Règim Interior del Servei d’Aparcament Subterrani”, és a dir, el reglament bàsic que regula l´ús, el gaudi, el funcionament i el manteniment de l’aparcament del Passeig País Valencià i que serà d’obligat compliment tant per al personal com per als usuaris, així com qualsevol persona que es trobe dins de les instal·lacions.

Un dels punts dels reglaments regula el tipus de places existents, que són classificades com a de tarifa horària (rotació i abonaments temporals), abonament permanent, places reservades a usos de l’Ajuntament, en total 18, mentre es destina el 2%, com indica la normativa vigent, a places per a vehicles de persones minusvàlides. Així mateix, es determina que les places són per a ús de vehicles lleugers, o siga, motos, cotxes i furgonetes fins els 3.500 kg, amb un horari de funcionament de 24 hores .

En con junt, l’articulat de la nova ordenança municipal regula, a més de tot allò que afecta a l’ús de les instal·lacions físiques, aspectes com l’entrada, circulació i estacionament de vehicles a l’interior; la responsabilitat dels danys als vehicles així com els que aquests ocasionen; l’adjudicació de les places d’abonament permanent i temporal així com la titularitat de les mateixes i, finalment, les faltes (lleus, greus i molt greus) i les sancions per l’incompliment de l’ordenança que previ expedient poder ser castigades amb sancions fins a 3.000 euros les molt greus.

La regidora responsable dels Serveis Públics, Llum Sansaloni, resumia tot l’atapeït articulat indicant que en conjunt eren normes lògiques, “de bona convivència i de sentit comú”, la manera com ens hem de comportar i actuar en un lloc públic i en atenció a la cura i manteniment de les instal·lacions. 
-

1 comentari:

Estruch ha dit...

Molt bones les mesures preses, a vore si així animem el "muerto" .