L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dissabte, 18 d’agost del 2012

La Banda Simfònica de Tavernes ofereix avui un concert al Cine Olimpo el diumenge


El cine Olimpo de la platja serà novament l’escenari que emprarà la Banda Simfónica de Tavernes  per realitzar avui diumenge, 19 d’agost, el seu darrer concert de l’estiu 2012.

La Banda Simfònica de Tavernes, dirigida per Carlos Revert Espí, presenta un interessant programa per a un concert que serà el tancament de temporada de la formació musicals vallera i servirà perquè la banda s'acomiade dels aficionats  de la nostra platja fins l’any que ve.

Aquesta nit, a partir de les 22:30 hores i al Cine Olimpo, els aficcionats podran gaudir de l’audició de peces tan emblemàtiques com: La corte del Faraón, la Virgen de la Macarena, la Kermes de las Vistillas, la Gran Vía, Rubores, Musical Apolo i Encarnita, com a primera part del programa.

La segona part del concert s’obrirà amb Tango para un toreador, i les obres Más que nada, Copacabana, Frenesi i Chumbanchero, totes elles amb els arreglos de Naohiro Iwai.
-