L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimecres, 29 d’agost del 2012

Consum disposat a lliurar gratuitament els aliments a punt de caducar




El portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, ha anunciat que la cooperativa de supermercats Consum està disposada a fer extensible un conveni de col·laboració amb ajuntaments de tot el País Valencià, per a lliurar aliments de forma gratuïta als serveis socials i entitats humanitàries que ho demanen, tal com s'està fent ja a la localitat d'Almussafes, on Compromís té l'alcaldia. 

Segons Morera, des de la coalició es va a posar en marxa tot el procediment “perquè els nostres alcaldes, regidors i col·lectius locals sol·liciten des dels seus ajuntaments la signatura d'este conveni amb la cooperativa de supermercats, que lliurarà els aliments amb una data de caducitat pròxima a eixos municipis que ho demanen, amb la finalitat d'atendre a persones i famílies en situació d'emergència”.

Per al portaveu de Compromís, “és una bona notícia i cal agrair l'acció de Consum, que és una empresa pionera i líder en la donació d'aliments i de béns de primera necessitat, donant així un clar exemple que la gestió empresarial i els resultats econòmics no han d'estar renyits amb la solidaritat i l'aportació a la societat, en uns moments tan difícils”.

 Per facilitar esta tasca, Morera ha animat als municipis a la creació de bancs d'aliments per a facilitar la gestió de la donació dels aliments a les persones i famílies que ho necessiten.
-

2 comentaris:

Un Jubilat ha dit...

Molt bé.A vore si esta decisió presa per la direcció de Consum serveix d'eixemple per a les altres cadenes d'alimentació i entre tots paliem un poc les necessitats bàsiques com son el dret de les persones a una alimentació bàsica.

QUALSEVOL NIT EIXIRÀ EL SOL!!! ha dit...

Em pareix una decisió molt bona i molt exemplar en els temps que vivim!!!
Encara que pensant-ho bé, no sòls seria una cosa per a fer ara mateix, sinó que es podria fer sempre, quan l'economia anara millor, fins i tot, perquè sempre han hagut i hi hauràn persones que passen necessitats i no les tenen cobertes per diverses causes.
Gràcies per este conveni, tant a Compromís com a l'empresa Consum!!!