L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimecres, 1 d’agost del 2012

Per fi han arribat els “homes de roig”: 144.00 euros per a pal·liar l'atur agrícola



 Des d’avui l’ajuntament de Tavernes compta amb una brigada d’”homes de roig”, en total 32 desocupats agrícoles, que s’ocuparan de diverses tasques de neteja i manteniment en el terme municipal i ciutat.

L’Ajuntament de Tavernes destinarà aquest estiu 144.000 euros, que després li tornarà el fons del SEPE,  per a pal·liar la desocupació en el sector agrari de Tavernes. Les contractacions es fan pel termini d’un mes i avui han començat a treballar 32 persones, el pròxim dia 13 ho faran altres 32, el dia 20 entraran 24 i finalment el dia 1 de setembre es completarà el número amb altres 32. En total seran 120 persones les contractes per l’Ajuntament, quan Tavernes tenia censats 127 aturats agrícoles fa uns mesos.


Els primers contractats havien d’iniciar les tasques el passat juliol i tot estava a punt, fins i tot els uniformes comprats, però es va endarrerir perquè el SERVEF no confirmava la disponibilitat d'uns diners que, es dóna la circumstància, són avançats inicialment per l’Ajuntament de Tavernes i després ja seran tornats pel Servei Públic d’Ocupació Estatal en el termini que determinen

Les gestions municipals davant els organismes oficials per saber si ja estaven aprovats definitivament els diners han estat constants al llarg del mes passat i així contractar els aturats del camp, cosa que finalment ha succeït i des d’avui es poden vore els “homes de roig” efectuant les seues tasques de neteja i manteniment. Les fotografies ens els monstren en el llac de la Goleta

Més informació:


-

4 comentaris:

Anònim ha dit...

quines coses en matèria d'ocupació va fer el PP quan governava el PP a Tavernes en recursos propis?
vull dir, coses d'0cupació que vinguen directament del pressupost municipal no de subvencions com Pamer, emcorp, sepe...
crec que a banda del que va fer just abans de les eleccions de gastar-se diners en els que anaven en petos no ha fet res. mesura que no va solucionar res i totalment electoralista.
Per cert, l'anterior cap de la policia sí que va cobrar una bona productivitat per fer-se càrrec dels dels petos.

Anònim ha dit...

I per anar a les provessons? Va cobrar algo el ex-cap de la policia municipal per anar a les provessons per que s'han sentit alguns comentaris pel poble que seria massa per la carabasa.

Anònim ha dit...

Si, per anar a les processons també i per anar a les reunions del "voluntaris" contra la violència de gènere. "Voluntari?"

Anònim ha dit...

I també per anar a la marató, volta ciclista, reunions, per fer informes... l'anterior cap cobrava fins i tot per anar a l'Ajuntament en horari de servici, productivitats, hores extra i altres coses. Poden continuar utilitzant-lo defensant-lo els seus "amics".