L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dissabte, 25 d’agost del 2012

Un nou incendi es declara quasi de nit a la Muntanya de les Creus




Aquesta nit s’ha declarat un incendi en la part baixa de la Muntanya de les Creus, entre el Carrer Divina Aurora i el Carrer Barranc, amb perill que es poguera fer més gran cap i córrer cap a la part de llevant que cap a la Fonteta de la Mina. 

S’ha avisat ràpidament a Protecció Civil i els bombers que han acudit al lloc, essent significativa la inicial i ràpida intervenció per proximitat dels voluntaris de Protecció Civil que han ajudat en gran manera a controlar el foc. La nostra enhorabona i agraïment. Sobre les 10 de la nit la situació estava ja ben controlada, els efectius estaven refredant el terreny i va romandre en el lloc una dotació de Protecció Civil per si de cas el foc refivava en algun moment.

Encara que no ho hem pogut confirmar, ens han arribat notícies que s’ha vist fugir del lloc corrent alguna persona. No cal ni dir que per l’hora i el lloc, el foc és intencionat.
-

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Dos vegades pel mateix lloc i les dos vegades sa vist a algu fugir.......!!!

Anònim ha dit...

una vegada mes els nostres volunntaris de proteccio civil alpeu del canyo com sol dir!!felicitarlos i donar la meua felicitacio x la la tasca que fan!!i gracies

Anònim ha dit...

Ja és el segon dissabte (25-08-12) seguit que, sense més i menys, es monta un escenari en el porxis del Pub Acuarium (platja). Un grup escamós de "rock"? que posa les seves guitarres a tot volum a partir de mitjanit i no deixa dormir al veinat, que té els altaveus a tall de les finestres dels dormitoris. Es possible que açò succeïsca? Sí, però només en Tavernes.

bonic ha dit...

Es més la primera vegada encengué un segon foc dalt de l'institut Valldigna, que prompte poguerem apagar i perseguir per la nit tot moviment per si veiem alguna cosa. Esatava també la Guardia Civil que va rastrejar amb primàtics nocturs la zona. Sembla cosa d'ahgun pertorbat, piròman, ja que no hi veiem cap interés en la zona per al profit. També felicitem la diligència de la nostra gent professional. ingsetb 250

Anònim ha dit...

Esperem que pillen al degenerat que porta temps intentant botar-li a foc a la poca vegetació que tenim a la muntanya de les Creus.

Al mateix temps crec que ara que les Creus i l'Ombria están començant a estar verdes... Deuríen fer talla-focs o prendre més mesures per a que, en cas d'incendi, els efectes siguen mínims.

Crec recordar que l'Ombría es va cremar sencera farà uns 20 anys, i ara comença a tindre bon aspecte.

Les Creus les recorde cremar més recentment i també deurien tindre mesures previstes per a minimitzar els efectes d'un possible incendi.

Bello, bello, ramader ha dit...

Una actuació en temps de bonança, no se que diran els nostres regidors actualment, estaria una cabana de cabres amb un pastor professional que se li ajudara amb la compra d'un ramat i poder passejar obligatòriament tot el terme de les muntanyes. Es barat, dona feina, i es pot vendre la llet i la carn al mateix mercat com a producte local. De segur que alguns joves s'oferirien tal i com esta la feina.