L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimarts, 7 d’agost del 2012

PLENARI D'AGOST: El consistori aprova la taxa de l’aparcament del Passeig del País Valencià.


Entrada a l'aparcament
Les tarifes proposades pel govern municipal i aprovades per unanimitat representen, com remarcava l’alcalde Jordi Joan, en la darrera intervenció del debat, “un augment dels serveis que s’hi donen; una abaixada de preu mensual perquè ara serà 40 euros quan abans era 53 euros més la pujada de l’IVA de setembre; gratuïtat de la primera mitja hora no es cobra res i imposar una tarifa reduïda de 3 euros dias amb ocasió de festes com falles, Setmana Santa”
Una altra novetat és la disposició de lots de 50 vales-descompte d’1 hora per a comerços, entitats bancàries que podran donar a clients “amb la qual cosa, i comptant amb la mitja hora gratuïta, qualsevol veí amb un vale-descompte té 1’5 hores gratuïtes, suficient per a fer les gestions i compres” indicava l'alcalde.
  
Tal com detallava el regidor d'Hisenda Víctor Borràs, en resum les tarifes aprovades són:

Abonament temporal:

Tot el dia: Automòbils 40 euros al mes i motos 20 euros

Tarifa nocturna: Automòbils 30 euros al mes i motos 15 (De 20 hores nit a 7’30 matí de dilluns a divendres, i de les 20 hores nit fins a les 7’30 dilluns. En festes oficials el mateix horari des del dia anterior fins l’endemà de la festa)

Tarifa diürna: Automòbil 20 euros al mes i motos 10 euros. (De 7’30 mati fins a les 19’30 vesprada de dilluns a divendres)

Abonament permanent

240 euros a l’any

Places de rotació

Primera mitja hora: 0 euros (només es paga a partir del minut 31, però els 30 primers sempre a cost 0 euros)

Per minut: 0’0225 euros

Màxim al dia: 13’5 euros

Per motius de festa: es pot establir tarifa de 3 euros per a automòbil i 2 euros per moto

Vales-descomptes

Lot de 50 vales-descomptes d’1 hora per a comerços i entitats bancàries a preu de 50 euros el lot.
El "sequer" del Passeig
En les intervencions, es va establir un intercanvi-debat d’opinions sobre la conveniència o no de que les 4 places que l’Ajuntament destinarà als grups municipals perquè els seus regidors les usen amb motiu d’assistència a les feines i tasques pròpies municipals (Assistències a comissions, reunions...), passaren o no a rotació. La regidora del PP, Raquel Escrivà, era partidària de destinar eixes places a rotació encara que el seu grup les havia demanades per a usos dels regidors.

L’alcalde, Jordi Joan, va assenyalar que eixe debat ara no era important i caldrà esperar a vore l’ús d’eixes places en un futur . Per a l’alcalde, allò que ara té importància màxima - “la madre del cordero” va dir recordant la dita castellana – era saber com l’Ajuntament farà front als 2’5 milions d’euros que caldrà pagar-li a l’exconcessionària. L’alcalde recordava que l’adjudicació -feta pel PP- a una empresa que no havia respost a les expectatives havien implicat l’abandó de la gestió i que l’Ajuntament ara se n’haja de fer càrrec de la gestió i damunt fer front a eixe pagament.

Acò no ho va dir el senyor alcalde, però ho diguem nosaltres: ¿Només això? I a més: ens han desfet el Passeig de sempre; el van convertir en un sequer on, quan pega el sol, bada el paviment per falta d’arbres; van fer desaparéixer les restes que hi havia del refugi de la guerra del 39...
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

No ho acabe d.entendre, en el seu moment vaig comprar una plaça per 15000euros,i paguem 58 al trimestres de mantenença.Que la llogue ara pagarà com qui la va comprar.Em tirat els diners.Algún m.ho SAP explicar?