L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dilluns, 6 d’agost del 2012

S'inicia el termini de pagament de la contribució (IBI) en període voluntari

Avui s’ha iniciat el pagament de l''Impost de Bens Immobles (IBI) en periode voluntari per a tots aquells veïns que no s'acolliren a la modalitat de fraccionat el pagament. Tal com ací vam informar, enguany l'ajuntament ha donat a tots els contribuents la facilitat de poder fraccionar el pagament en tres pagaments, cosa que va implicar un canvi en les dates de pagament, mentre es mantenien les dates d'ingrés en període voluntari i no domiciliat en els bancs.

El termini acaba en voluntària el dia 8 d’octubre, una data que ve a coincidir amb el pagament de l'última fracció per aquells veïns que s'acolliren al fraccionament.

També s’inicia avui el termini de pagament de l’Impost de Bens Immobles de característiques especials. Els darrers impostos pendents del calendari Fiscal de l’Ajuntament de Tavernes són l’Impost sobre activitats econòmiques, la Taxa de Mercat Diari Municipal, 2on semestre i l’impost sobre Bens Immobles de Rústica, que vindran a cobrar-se a partir d'octubre.
-

18 comentaris:

Un jubilat ha dit...

Quan plantegaren la possibilitat de fraccionar el pagament de l'IBI en tres pagaments als contribuients que tenim domiciliats els rebuts,pareixia que ho feien per a fer-nos un favor a nosaltres,i ressulta que l'unic que han conseguit es que adelantarem els diners en sis mesos i poder disposar d'ells per adelantat.Molt inteligent per part de l'equip de govern.

Anònim ha dit...

Això com ja s'ha dit i es va explicar ací a La Cotorra es COMPLETAMENT fals.

L'ajuntament té potestat de girar tots els rebuts d'impostos de cada any, i també l'IBI, el dia 1 de gener ( o el 2 perquè l'1 es festa).

Per tant tot el que siga pagar darrere del dia 1 de gener es beneficiós per al contribuent.

Tema a banda i ací si que es beneficien tots els ciutadans és que es procura escalonar el pagament dels diversos impostos i taxes al llarg de l'any, i al final el costum de sempre sembla que siga la llei PERO NO: es poden girar tots el dia 1 de geners ( o el 2 que l'1 és festa, repetim).

O siga, que si que el fan un favor i gran perquè pagues més allà del que podries pagar i damunt te'l fraccionen.

Anònim ha dit...

Moltes gracies per fermos tan gran favor,si no fora per vosaltres no se que seria del planeta terra

Anònim ha dit...

No, no. Hem de tindre clar que el favor no és dels d'ara, l'han fet sempre totes les corporacions. Els d'ara només han seguit fent el pastis com sempre, això si, l'han adornat i li han posat una bona cirera en fraccionar el pagament. ¿No creus? Aixina ens agrada a tots més i és mes facil de menjar.

Així que menys donar gràcies i més predicar amb l'exemple que l'unic que està en contra de fraccionar pagaments ha sigut el PP i la campanya en contra l'han feta els blogs digitals del PP.

Anònim ha dit...

No, no. Hem de tindre clar que el favor no és dels d'ara, l'han fet sempre totes les corporacions. Els d'ara només han seguit fent el pastis com sempre, això si, l'han adornat i li han posat una bona cirera en fraccionar el pagament. ¿No creus? Aixina ens agrada a tots més i és mes facil de menjar.

Així que menys donar gràcies i més predicar amb l'exemple que l'unic que està en contra de fraccionar pagaments ha sigut el PP i la campanya en contra l'han feta els blogs digitals del PP.

Anònim ha dit...

Es cert que Jordi Juan es ara asesor de Joan Baldovi?

Anònim ha dit...

Ja, ja, ja, ja, ja...
Quina història més bona!! La millor que he llegit en temps!!

Anònim ha dit...

Jajajajaja que bo!!!! Jajajajaja Esta si que és bona jaajajajaj En Tavernes només hi ha un assessor i és Manolo Vidal. Ja no saben que inventar...

Anònim ha dit...

Si que es cara la ginda,la putja es xicoteta.tindra rao al final MANOLO

Anònim ha dit...

No has entés res. Ai, la ginda i la putja!

Posar "la guinda" no ens ha costat res i jo i molts hem pagat la contribució en tres voltes, hem pagat el mateix en total i per ser en tres voltes ni ens hem assabentat.
I el recorde que les pujades de l'IBI i el tipus de gravamen el va aprovar el PP. Tot el que ara es paga d'IBI es va determinar i aprovar governant el PP, fins i tot la pujada cadastral.

Anònim ha dit...

Pues no, Manolo no té raó i ell ho sap, el problema és que a tu t'enganya i t'ho creus... Ves i pregunta-ho a algú del govern i que t'ho expliquen, després li ho dius a Manolo i a vore que et contesta... Manolo no sap tant com vos penseu, el deute de l'ajuntament, la mala gestió amb el parking i amb la piscina, el deute als proveïdors i les factures sense consignar, entre altres coses, són prova irrefutable.

Anònim ha dit...

L'IBI apuja perque el tripartit no vol baixar el tipus de gravamen aprobat pel PP.

Anònim ha dit...

Si el PP no haguera balafiat el 200% de l'IBI que va pujar quant governava, no haguera balafiat totes les plusvalues que va cobrar del Marenys 2A i voltants, no haguera balafiat sense trellat els diners del pla Zapatero i pla Confiança, no haguera balafiat els milions d'euros de l'anticipat del canon de l'aigua, no haguera deixat l'Ajuntament en 20 milions de deute de bancs, no haguera deixat 4 milions d'impagats, entre altres coses, potser seria possible abaixar el tipus de gravamen municipal.

I si Rajoy no haguera fet tantes retallades als treballadors, no haguera pujat l'IRPF i ara l'iVA potser tampoc notariem la pujada de l'IBI que, al cap i a la fi, els diners es queden en coses per a Tavernes.

Si o no?

Anònim ha dit...

Pense que hem de donar les gràcies al govern actual per mantindre el tipus de gravamen. I no estic de conya ni en pla irònic.

Un altre govern, i segur que amb el PP, segur que l'hauria pujat el gravamen amb l'escusa de la mala situació economica que li havien deixat els d'abans.
No cal anar molt llunt i vore-ho: Només cal fixar-se amb el que ha fet Rajoy: pujada d'impostos general i abaixada de salaris. I no ha acabat encara. I amb els retalls de sanitat, educacio i qualitat de serveis.

Eixa solució també l'hauria pogut fer el govern de Jordi Juan: del 0'4x pujar al 0'6 per exemple, o perquè no al 1?. I ho ha deixat com estava, aguantant tot el mort que li ha deixat el PP, i mantenint la càrrega impositiva igual. I jo no he vist en el poble que la qualitat dels serveis hagen baixat.
Comprenc que per alguns siga molt dificil admetre que ho estan fent bé, i jo diria molt bé si tenim en compte la llosa econòmica que els va posar el PP de Manolo Vidal i Cia.

Anònim ha dit...

Estic segur que Manolo haguera tornat a pujar el tipus impositiu com va fer en la passada legislatura. El que passa és que ara Manolo ja no mana i el tripartit continua pujant impostos (10% IBI i 20% circulació) i taxes. Quan pensa el govern local començar a treballar sense comparar-se amb el que va fer el PP?

Anònim ha dit...

I dale amb la pujada. No s'ha pujat res fora del que es va aprovar fa anys (el PP) per adequar-ho a la revisió cadastral. Els numeros estaven ja aprovats fa anys pel PP per adequar-los a eixe nou valor.

L'impost de circulació el 20%? Va, digues la veritat. Això son per a cotxes de luxe que estaven infravalorats en l'impost. Els demes, ni la meitat. Ara, si el teu es de luxe... a mi com tinc un utilitari, la pujada ben poca.

Les taxes pugen segons el cost de la prestació i seguint la norma que el cost del servei siga igual a recaptació pel mateix. I tu em sembla que això ho saps. Per tant sol pujar tots els anys perquè tots els anys hi ha pujada de costos.

Anònim ha dit...

Haurien d'haver abaixat el tipus de gravamen per a amortir la pujada del valor cadastral i que l'IBI haguera pujat com el IPC i no un 10% com ha fet el tripartit

La Cotorra de la Vall ha dit...

Per a l'anònim de les 9:11

Pensem que els següents enllaços deixen ben clar quin govern anterior ha pujat l'IBI i quin govern anterior ha marcat l'evolució de l'IBI a Tavernes.

Demanem l'atenció a la noticia del tercer enllaç i com el PP en any electoral va abaixar el percentatge previst potser per traure rendiment electoral i ara obligatoriament s'ha de sumar el que no es va pujar al 2012 i següents per arribar al que marca la llei.


http://lacotorradelavall.blogspot.com.es/2012/04/informe-qui-ha-pujat-libi.html


http://lacotorradelavall.blogspot.com.es/2010/01/els-ciutadans-i-ciutadanes-expressen-el.html

http://lacotorradelavall.blogspot.com.es/2010/10/el-ple-aprova-una-pujada-de-libi-del-5.html

http://lacotorradelavall.blogspot.com.es/2010/06/es-temps-de-contribucio.html