L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 17 d’agost del 2012

Una més del PP: retallen les ajudes de llibres per a pagar les beques de les pràctiques en anglés.



El Consell ha destinat vora 1 milió d’euros per a pagar les beques al professorat de pràctiques en assistència lingüística d’angles als centres docents de la Generalitat.

Fins ací la cosa sembla normal: el Consell del PP estableix un programa de beques i fa una dotació per pagar-les. Però..... ¡ai, els peros! eixe quasi milió d’euros – 987.000 per a ser exactes – els redueix del pressupost destinat a subvencionar la gratuïtat dels llibres de text, segons publica aquest dijous el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana (DOCV), informa Europa Press.

I és que la creació d'aquestes beques suposa transferir uns diners per al programa 'Ordenació Educativa' i... ¿d’on ixen els diners? de la línia 'Gratuïtat llibres de text' per l’import de 987.000 euros.

En un moment en que les famílies valencianes necessiten més ajudes que mai; en el moment en que som una de les comunitats amb més aturats; en un moment en que 7 de cada 10 valencians no arriba a un sou de 1.000 euros al mes ... en eixos moments, es retallen més les ajudes al llibres del text; es pega un nova volta als retalls en l’educació pública.

Com l’altre dia li sentíem dir a un professor de primària... “fa por començar el nou curs davant la que se’ns espera”! O siga més ratio, menys ajuda en llibres, menys ajudes en beques de menjador, menys professorat en els centres. I com no.. menys i menys qualitat en l’ensenyament públic!!
-