L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dilluns, 13 d’agost del 2012

Càritas Interparroquial de Tavernes tanca amb un gran èxit, la Campanya dels Quilos a la platja



Hem rebut la següent nota, de Càritas Interparroquial Tavernes

“Caritas Interparroquial Tavernes per cinquè any consecutiu, ha realitzat la campanya estiuenca a la capella de la platja. L’objectiu és, aprofitant l’augment de la població durant les vacances estiuenques, recaptar menjar per tal d’abastir el nostre Economat de cara als propers mesos de la tardor. Cal recordar que mitjançant l’Economat atenem a unes tres-centes famílies (un miler de persones) de la nostra població en l’adquisició de productes alimentaris i / o de neteja.

Caritas considera satisfactori els resultats aconseguits durant aquest cap de setmana: uns tres-cents quilos en menjar i 2.460 euros. Aquestes quantitats testimonien, una vegada més, la solidaritat de tots els habitants de la Valldigna així com de tota la gent que ens visita”.

Des de Càritas volem agrair a tots la seua participació desinteressada, volem agrair als mitjans de comunicació pel suport donat per a tal de difondre-la i com sempre, agraïm a l’Ajuntament de Tavernes el seu recolzament.

Són moltes les accions realitzades al llarg de l’any per Càritas i el nostre equip vol manifestar el seu agraïment a tots aquells ciutadans que sense prejudicis ideològics donen suport a la nostra tasca. El nostre objectiu fonamental és ajudar a aquells que més ho necessiten i la nostra acció va encaminada a presentar un sentit de l’ajuda i suport basat a més de amb paraules amb fets. Per tal d’aconseguir la construcció d’un món més just i solidari partim d’una conscienciació que faça possible un nou ordre social, buscant alternatives econòmiques divergents de l’economia estàtica actual i potenciadores d’un desenvolupament econòmic més sostenible i sustentable que permeta canviar aquesta societat consumista i aconseguir una igualtat social i laboral de tots aquells que hui són els més febles.
El voluntariat de Càritas confia en que la gent recolza la nostra tasca pel que fem i no pel que diguem o com ho diguem. Son moments de passar a l’acció , hi ha molt que fer i no podem quedar-nos confiant en solucions que arriben amb retard ni en pragmatismes inerts. Es temps d’apropar-nos al que volem ser i des d’aquesta multiplicitat intentar millorar el nostre present.

Gràcies, moltes gràcies a tots !
-


3 comentaris:

La Cotorra de la Vall ha dit...


No sabem si la frase

"El voluntariat de Càritas confia en que la gent recolze la nostra tasca pel que fem i no pel que diguem o com ho diguem"

és una referència a la queixa-crítica que ací ferem perquè només s'emprarà el castellà com a llengua d'informació als estadans de la platja.

Si és així la considerem totalment desafortunada en un poble valencià i valenciano parlant.

Nosaltres si considerem molt important en quina llengua i sobre tot amb quina llengua ens adrecem als nostre conciutadans de Tavernes.
No vam reclamar l'ús exclusiu i únic del valencià, sinó respecte a la legalitat i respecte a les dues comunitats de parlants majoritàries de la nostra platja que es fera en bilingüe.

Un de carites ha dit...

Caritat vol dir amor, i evidentment hem de tindre amor al valencià, penseu que la majoria de nosaltres estimen la llengua. De vegades el fet comercial predomina front a l'amor, però puc assegurar que estimem el valencià com llengua propia que és. I ho hem de dir pels nostres en fets i per les nostres paraules. Sempre hi ha que li agradaria el llatí, son els que no comprenen res.

Anònim ha dit...

El moviment es demostra caminant, segons diu el refrany.
Si tenim amor al valencià, demostrem-ho: usem sempre que calga i es puga.
I no busquem excuses, de que si estimem la nostra llengua però l'estiu, els turistes, els que venen de fora... Escuses de mal pagador.

Això del llatí ho dius per alguns castellans, no? Castellà =llengua de l'imperio, i ells són els que no entenen NI VOLEN ENTENDRE les particularitats dels altres.