L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dijous, 2 d’agost del 2012

Seguim liders gràcies a la política d'ocupació del PP

El nombre d'aturats registrats en les oficines de l'Institut Nacional d'Ocupació (INEM) al País Valencià va augmentar en el mes de juliol de 2012 en 638 persones, la qual cosa suposa una pujada del 0,11% respecte al mes anterior, segons les dades facilitades avui dijous pel Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social.

Amb aquestes xifres, els valencians arribem als 564.768 aturats. En termes interanuals, l'atur va augmentar en 55.210 persones, la qual cosa representa un increment del 10,83 per cent respecte al mateix mes de l'any anterior.

A nivell nacional, el nombre d'aturats registrats en les oficines dels serveis públics d'ocupació (antic INEM) es va situar en finalitzar juliol en 4.587.455 persones, amb un descens percentual del 0,60 per cent respecte a juny.

Cal indicar així mateix que la "província" de València encapçala el llistat estatal en ser on més ha pujat la desocupació amb 1.803 aturats més.

Per comunitats, som la tercera autonomia on més ha pujat l'atur, darrere de Castella-La Manxa (2.641 persones) i Madrid (1.175).

En percentatge València va pujar la desocupació un 0,64% mentre Alacant abaixava un - 0'38% i Castelló el - 0'58%.

-

1 comentari:

Estruch ha dit...

Perquè sempre son líders per a lo roïn ?