L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dilluns, 27 d’agost del 2012

Compromís denuncia la manca de política en matèria de joventut del govern del PP



Compromís ha registrat en Les Corts Valencianes unes preguntes dirigides al Conseller de Justícia i Benestar social, Jorge Cabré, per a interessar-se per la situació del Pla Jove que fa temps el Consell del PP ve anunciant però no ha presentat. 

El diputat de Compromís, Fran Ferri, ha registrat una petició de documentació per reclamar còpia del Pla d’Ocupació Juvenil, que va anunciar el PP el passat més d’abril i no es pot consultar enlloc.

Ferri ha reclamat en diverses ocasions tant a la Direcció General de la Joventut com a l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) información de com està actuant la Conselleria de Justícia i Benestar Social en matèria de joventut sense obtindre respostes. 

Les polítiques de joventut del PP brillen per la seua absència. Anunciaren un Pla d’Ocupació Juvenil del qual res més s’ha sabut després d’aquella esperpèntica presentació de  la consellera Maria José Català a la seu del PP, tractant de confondre partit amb govern. No hi ha ni un sol programa específic per als joves malgrat que des de l’IVAJ s’anunciara a so de bombo i platerets i amb tot luxe de detalls quin era el pressupostos i els eixos d’actuació del que hui ja sabem que és una mentida més del PP” ha assegurat Ferri.

Compromís ha demanat per escrit que el PP explique quina és la política de joventut del Consell quan no hi ha cap plan per a joves. ”Aquest tipus de no actuacions defineixen molt bé que el PP no es preocupa pels joves, amb una taxa d’atur de més del 50% i on la inoperància del govern de Fabra empitjora les perspectives de futur de molts joves valencians ” ha denunciat Ferri.
-

4 comentaris:

Anònim ha dit...

com que no? si no cal anar mol lluny. Una jove col·locada al Turist Info se li acaba el xollo la recol·loquen a una fruiteria mol coneguda. 100% d'ocupació.

Estruch ha dit...

Lo bo es que açí en Tavernes es el contrari, es el PP el que culpa al Bloc de lo mateix.

Anònim ha dit...

I tant bo com és. Ja em diràs qui té les competències en les polítiques d'ocupació i treball, que no les té el Bloc sino el PP a nivell autonòmic i a nivell estatal. Ara ni volen ni tenen ni saben desenrotllar-les. I aixi ens va als joves.
Estos del PP per tal de llevar-se les culpes de damunt són capaços de dir que la mort de Jesucrist va ser per culpa del Bloc.
Com si no els coneguerem.

Anònim ha dit...

Suponc que l'anonim de les 8;47 es referix a la filla de la concejala del PP que les reds socials ens informava als demes que treballava tota la setmana, diumenges i tot, en la fruteria del Murciano de la Avinguda.