L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

diumenge, 26 d’agost del 2012

¿Serà l’Avinguda de la Marina de la platja de Tavernes el lloc de celebració de la pròxima competició de regates a vela en sustitució de la badia de Palma?




Vist el que hem vist avui amb la pluja de migdia, és una possible solució per llevar-nos de damunt el mal sabor de boca que tenim en vore quant malament es van projectar i es van executar algunes obres durant la passada legislatura a Tavernes. Eixe possible ús de lloc de celebració de regates almenys ens serviria de reclam turístic!

Total un fort ruixat i tota l’Avinguda de la Marina feta una mar, amb les seues ones i tot. Menuda empastrà de projecte amb que ens ha obsequiat el PP local, que era qui governava Tavernes quan es va redactar, aprovar, adjudicar i iniciar el projecte. I també del PP valencià podem dir el mateix i afegir que, com encara està en el govern,  esperem que ho solucione ràpidament. Què Déu ens pilles confessats – com se sol dir- si després la calor de l’estiu ens ix un setembre i tardor plovedors. Igual naden d’esqueneta.


 Tothom li troba defectes al projectes. Si fins i tot el PP mateix no han parat en els seus blogs de criticar-lo – que si pocs aparcaments, que si endarreriments, que si es paralitza, que si estreta la via, que si el ferro, etc-  això si sempre han intentat confondre el veïnat  i tirar les culpes al govern actual que és qui no ha tingut res a vore amb l’obra. Com si la gent fóra boja i no sabera a qui cal atribuir la “meravellosa”  gestió del projecte.

I damunt de tots els defectes que s’han dit, faltava ara vore el resultat després d’una forta pluja. Un desastre total, una completa vergonya per als autors de l’obra, en la nostra opinió!
Cal recordar que l'obra "Reurbanització Avinguda La Marina" va ser una obra feta amb diners del Pla Confiança i va costar 1.700.000 euros. Tal i com el seu nom indica, és una obra de reurbanització (per a fer l'avinguda més bonica). I no hem d’oblidar, perquè sí  que és cert, que davall té un tub cilíndric que hauria de fer de col·lector, però és el tub a cap lloc, al no res, perquè no té  eixida.


I és que davall de l’avinguda han posat un tub de 60 centímetres de diàmetre quan es va pensar inicialment d’1’20 metres. És a dir, ara és la meitat de diàmetre, i com que té la meitat de diàmetre fent  un simple càlcul del volum d’aigua que pot suportar resulta que li en cap QUATRE VEGADES menys que en el  projecte inicial (coses del PP local i autonòmic!!!) i damunt eixe tub-col·lector tindrà sentit i estarà en funcionament quan es faça la segona part del projecte. 

En eixa segona part, el tub que ara han posat s’ha de connectar amb un altre tub des del final de l'avinguda, passant per davall  de la zona del carrer Blasco Ibáñez i a desaiguar al canal San Pablo. 


A eixa obra li calen permisos de diverses administracions, entre elles la Demarcació de Costes. El govern municipal actual ja ha fet reunions amb el nou Cap de la Demarcació de Costes, l'enginyer Vicente Ibarra. Per cert, Vicente Ibarra era l'enginyer de la Generalitat Valenciana que estava al front de l'obra "Reurbanització Avinguda de la Marina" abans que fora nomenat nou cap de costes després del triomf de Rajoy.


 Suposem que algú li haurà passat el “parte” del que passa amb l’Avinguda de la Marina i per tant prendrà mesures ràpides. Per si de cas se li oblida, tant a ell com al PP, nosaltres estem disposats a recordar-los-ho sempre que algun ruixat deixe l’avinguda feta una albufera.

I ara la pregunta del milió: Per què sempre que plou s'inunda la nova i flamant avinguda? ¿Perquè el sistema de drenatge provisional que té funciona a llum i sempre que plou se'n va la llum!!!
 -

17 comentaris:

Anònim ha dit...

Gràcies tenim que donar al PP..... Que tot ho fan mal......... Que poca vergonya!!!!!!!

Anònim ha dit...

La culpa dels tecnics que tenim al poble,el paper es molt sufrit,que pagen ells tots els desperfectes.qur edtan fent ara al carrer la serra?

Anònim ha dit...

Estos del PP redacten els projectes amb els peus i els del tripartit no saben arreglar res.
Tots son iguals: INCOMPETENTS

Anònim ha dit...

a vore si no hi ha col·lector? les faroles ja se les estalviaren

Anònim ha dit...

L´avinguda es una, pero el carril bici no sel deixeu de costat que de la manera que esta projectat no deixa evaquar l aigua en sentit a la platja, esta vesprada pareixia venecia.
Al final tindrem que desplaçarmos del poble a la platja en barca?

Anònim ha dit...

A mi em pareix que ja tenen prou faena arreglant el desgavell de l'ajuntament per arreglar ara la pifia de la Generitat. I els diners de refer-ho tot els poses tu, no?

Anònim ha dit...

Quin es el problema?
El disseny del colector o que no va la llum que fa funcionar les bombes?
Tots dos?

Veina des de temps ha dit...

Ningú no ha `pensat en els veins i les veïnes, sols invertir construir i guanyar. I guanyar , tot i que molts perden. Com es el cas. No tenen sentit del bé comú. I cal tirar-los de la Generalitat per poder legislar i actuar contra eixe estil de politica interesada sense escoltar, ni demanar la participació del poble. Ben avisats que estaven. I sobretot per la gent de la platja.
Recordem les reunions a la sala de l'ajunatment de la platja amb l'anterior alcalde, que si deies alguna cosa tot eren males cares, però sense escoltar a la gent que tenim el negoci a la mar. Vaja lucre!! Arreplegant aigua que ens enviaven els cotxes.

Estruch ha dit...

Sigam justos : 70 litres per m2 en menys de mig hora no seu traga ni el més preparat dels claveguerams .
Ara, si falla damunt la llum ...

Estruch ha dit...

P.D. Si fem regates en l'avinguda, en el Pss. dels Tarongers podriem fer buceig ...

Anònim ha dit...

Siguem justos. No vaig a posar en dubte la xifra - a Gandia nomes foren 40 en total i en un lloc concret- pero períodes de ploure a bots i barrals durant una hora estem farts de viure'ls a la Valldigna i els tècnics ho han de conéixer i tindre present. Per a mi eixos 70 litres si és així no és cap justificació del fet.

Anònim ha dit...

Xe, què dius? Estàs parlant d'una obra que hauria d'haver estat projectada no per a 70 l/m2 sinó per a 400, amb dos tubs d'1 m cadascun. Això ho sap calcular qualsevol que haja estudiat mecànica de fluïds.

Anònim ha dit...

1.700.000 euros, ixim a uns 100euros per habitant.
No se en que millora este passeig al que hi havia, pero que en eixoa dines hi ha per a molt.

Anònim ha dit...

He vist a una web que la culpa es de no haber fet la nova depuradora. Vaja animalada!!

Anònim ha dit...

I que vols que fem si son tan burros. La cotorra ho diu ben clar: eixe col.lector en una segona fase ha de parar al canal Sant Pablo. Jo no pense ni entrar i m'imagine quina web es. Ara si vols pregunta-li des de quan les aigües pluvials van a una depuradora. Això que dius: gran animalada

Anònim ha dit...

Les aigües pluvials van a la depuradora, sempre i cuant el caudal absorvit estiga per baix de una xifra, cuan es supera directament l'aigua va a parar a l'accident d'escorrentia geografic mes proper, aixo vol dir sequia o riu o mar. El que passa que al ser un sistema conjunt en la major part del municipi, les aigües fecals i pluvials discorren juntes, per la cual cosa desborden juntes e inunden els carrers de mierduses

Anònim ha dit...

Son tots uns lladres politics corruptes