L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.216
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:30.738

dilluns, 27 d’agost del 2012

Art Artis, una exposició en ajuda de Càrites Interparroquial
 L'exposició Art Artis s'inaugura el dijous 30 d'agost a les 20 h. en l’Espai D’Art del Carrer Sant Francesc 22 de Tavernes i és podrà visitar a les vesprades, fins al 23 de setembre de 2012.

L'exposició compta amb obres de les artistes: Teresa Cháfer i Xaro Bonilla de Tavernes , Chi – Chang Hsieh de Taiwan i Cándido Valádez de Mèxic. Aquesta exposició internacional inicia la seua exhibició  a Tavernes i continuarà el seu recorregut a Taiwan i Mèxic. També s'espera que viatge a Xile i a Brasil.

L'exposició es realitza com a ajuda a Càrites Interparroquial de Tavernes i s’hi subhastaran dues obres especialment interessants i amb una ocasió irrepetible, doncs no solament estan realitzades i signades pels tres artistes (Teresa Cháfer, Xaro Bonilla i Chi – Chang Hsieh) sinó que, a més, són 2 de les 6 Proves d'Artista de l'obra correalitzada expressament per a aquesta exposició internacional i itinerant. L'obra, té un tiratge de 60 exemplars i 6 Proves d'Artista.

Durant l'exposició s'exhibiran els treballs més recents dels quatre artistes i les obres realitzades conjuntament per tres d'ells: Teresa Cháfer, Xaro Bonilla i Chi-Chang Hsieh. Com a resultat d'aquesta col·laboració, s'ha editat una única obra conjunta amb un tiratge de 60 exemplars i una carpeta amb una obra de cadascun i un tiratge de 30 exemplars.
-