L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimecres, 8 d’agost del 2012

El divendres, dia 10 d’agost, continua la vintena edició del “Festival Sete Sóis, Sete Luas”.


 
El festival que es va inaugurar el passat 11 de juliol amb el grup “Tramuntana Fusió Mediterrània” continuarà el proper 10 d’agost a les 20h, aprofitant el porrat de Sant Llorenç, amb l’exhibició de Carles Dénia.

El dissabte 11 a les 21:30h, actuaran les veus “Sete Sóis Sete Luas” amb el “Cor de Cambra Quinzedemarç” dirigit per Sergio Bernich de Croàcia, en l’almàssera del Reial Monestir de Santa Maria de Valldigna. L’entrada a les dues actuacions serà lliure.

El diumenge 12 a les 22 hores, en el cine Olimpo, degustació de tapes i vins sicilians a més de l’espectacle de la dansa oriental del ventre de la ballarina siciliana Sara, homenatge a la cultura del sud d’Itália d’inspiració àrab. A les 22:30, hi haurà l’exposició “Ferro i vidre més enllà de l’horitzó” de l’artista italià Simon Benetton. I a les 23h, el grup Canzoniere Grecanico Salentino actuarà a ritmes de la Pulla (Itàlia).

El dilluns 13 d’agost a les 22:30h, provinent de Portugal i en estrena nacional tindrem a Arminda Alvernaz, que ens transmetrà el sentiment que produeix el fado, enguany declarat “Patrimoni Immaterial de la Humanitat” per la Unesco.

La música balcànica arriba de les mans de Franko Krajcar, des de Croàcia, que actuarà el dimarts 14 a les 23h amb música tradicional croata interpretant instruments molt diferents, tradicionals i clàssics.

El tancament del Festival serà el dimecres 15 d’agost a les 23 hores i li correspondrà al nou projecte multicultural del Festival, la “7Sóis MedKriol Orkestra 20°”, nascuda del diàleg intercultural per a celebrar els 20 anys del festival.

Les actuacions dels dies 12,13,14 i 15 seran al Cine Olimpo de la platja de Tavernes de la Valldigna amb entrada de 3,5 €.
-