L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dijous, 9 d’agost del 2012

Compromís reclama la prorroga de l’ajuda de 400 euros als aturats sense subsidi



El diputat de Compromís en el Congrés, Joan Baldoví, presentarà unes preguntes parlamentàries perquè el govern de Mariano Rajoy explique les causes de l’incompliment en el pagament de l’ajuda de 400 euros a 200.000 aturats del Pla Prepara.

Baldoví ha assegurat que “és inadmissible que sempre siguen els mateixos els més perjudicats. L’error de càlcul que diu el govern central ha recaigut sobre persones que es troben en una situació extremadament precària ja que ni tenen ocupació, ni prestació ni altre subsidi”.

Compromís denuncia la falta de transparència sistemàtica per “amagar el que tot el món sap, és a dir, que existeixen problemes de liquiditat”. Baldoví ha manifestat que “és incomprensible que les ajudes seguisquen en l’aire i que el govern de Rajoy no haja confirmat encara la continuïtat del Pla Prepara més enllà del proper 15 d’agost. Les conseqüències de no continuar atorgant estes ajudes serien nefastes ja que el govern del PP deixaria en una situació límit a més de 400.000 famílies, que caurien en una situació propera a la indigència”.

També la diputada autonòmica de Compromís, Mònica Oltra, ha presentat en Les Corts Valencianes preguntes dirigides al Consell perquè aclarisca quin és el seu posicionament davant els impagaments del govern central del PP i la continuïtat del Pla Prepara. Cal recordar que l’administració autonòmica també té responsabilitats perquè és l’encarregada de gestionar els cursos de formació que reben els aturats inclosos en el programa.
 
-

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Perque no diu lo dels fincionaris que fan tots els divendres a la porta del ajuntament?crec que es una falta de respecte als demes treballadors,ells hasta fa poquet cobraven integro el salari y hara que els toquen un poc al cap de tans de anys de crisi y ells sense notarla es queixen.voldria vorelos en la pell de la gent que porta anys sense cobrar.val mes que callen.

Estruch ha dit...

Torne a dir, a cada vegada m'agrada més este "Pepito Grillo " del congrés que es Baldoví .

Bonic ha dit...

No es eixa la forma de canviar el món deia Bertolt Brech, només ens podem manifestar quan podem, només podem fer vaga quan tenim treball. I això es constitucional, el que esta prohibit al còdic civil es la robatori de tants anys al poble, i que ara ho hagen de pagar els assalariats, que també els funcionaris, o es que a tu no t'han atés quan has anat a escola, quan has estat malalt, quan has necessitat quelcom de l'ajunatament, eixos funcionaris, son els que ara estan traguent-te les faves del foc a tu i a molts, damunt en el seu esforç, que fer vaga ens cobren, que fer amnifestacions en porten mal de caps, i enfrontaments. I tu que fas pel poble valencià?? al menys lluita per canviar esta situació que ens han portat els que estan manant tants anys l'estat. No es la forma de canviar el món atacant els que es manifesten, eixa es una forma de reprimir a la pobra gent, pobra ja que cada vegada conten menys amb ella.