L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 31 d’agost del 2012

La falta d'ajudes de la Generalitat obliga a deixar les tasques del voluntariat mediambiental de Simat



 
Simat va finalitzar el passat dimecres, dia 29, el voluntariat d'estiu a Simat per falta d’ajuda de la Generalitat. En principi estava previst acabar el pròxim 15 de setembre. En aquest temps que ha durat, els voluntaris han realitzat tasques de prevenció d’incendis forestals, control i neteja de paratges naturals, i han donat informació sobre  els horaris de cremes de restes de poda i matolls.

Enguany ha estat el cinqué que es realitza el voluntariat ambiental a Simat, amb molt bona acollida i acceptació, amb un total de 15 voluntaris, tots ells conscients i sensibilitzats del gran risc d'incendi que existeix en les nostres muntanyes durant els mesos d'estiu.
 
Xavi Català, responsable de la Secció de Voluntariat Ambiental del Grup Muntanya Valldigna i coordinador del voluntariat de Simat, ha manifestat que malgrat els incendis menors que s'han produït durant aquest estiu a la Valldigna, s'ha realitzat una tasca molt important, la qual ha evitat mals majors.

El Grup Muntanya Valldigna ha denunciat la falta de sensibilitat de la Generalitat Valenciana governada pel PP respecte al medi natural, perquè han llevat molts recursos per a la prevenció d'incendis forestals, el que justifica l'allau d'incendis produïts a tot el País Valencià. Els voluntaris del GM seguiran fent tasques de control i vigilància per la Valldigna. 
-

1 comentari:

Estruch ha dit...

El que no prevenim després eu gastem en apagar focs .