L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dilluns, 27 d’agost del 2012

Els voluntaris del GMV assseguren que l’incendi del passat divendres a la Muntanya de les Creus va ser intencionat




Els voluntaris es van desplaçar l’endemà de matí i pogueren comprovar com la zona   està a uns metres de l'incendi del passat 19 de juliol, cosa que ací a la Cotorra ja vam informar eixa mateixa nit.

Tot coincidint amb la nostra informació, els voluntaris estigueren comentant en alguns veïns de la zona que es va vore una persona entre les 21.00 i 21.30 per la muntanya al cap del carrer de la Divina Aurora, prop del barranc de la Fonteta de la Mina, no podent identificar-ho degut a que ja s'estava fent-se de nit i no havia molta visibilitat. Els voluntaris també pogueren comprovar on va començar l’incendi que havia restes d'uns cartons cremats.

Després d’aquests fets, el GMV sol·licita a l’Administració que es faça la vigilància i les averiguacions oportunes per controlar la zona i recorden que per part de la brigada d’investigació d'incendis de la Generalitat Valenciana no s’han fet per no ser terrenys de zona forestal.

El GMV vol que se realitzen les oportunes investigacions i es determine que efectivament els incendis han sigut intencionats i es posen els mitjans oportuns per a detindre els infractors.

- Segons la nota del GMV. Foto GMV
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Avui per la nit ales 23:39 pasava pasejant pel carrer divina aurora i feia una olor com si de muntanya cremada es tractara(no se si de la vegada pasada o que).....espere que tot siga una olor que no porte a res...hi ha gent que no estima la naturalesa .......