L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dissabte, 18 d’agost del 2012

El Centre Excursionista programa per a demà diumenge la ruta d'Els Mollons






 El Centre Excursionsita de Tavernes ha programat per a demà diumenge, 19 d’agost, a les 08’30 hores, una volta cicloturística dins del programa “Coneix La Valldigna”.

La volta visitarà els dos mollons que separen els termes de Tavernes i de Cullera. Els mollons són de l’època abacial, quan els frares amollonaren tots els seus dominis a la Valldigna. Tambè es visitará l’ermita de Sant Llorenç d’Alcudiola, on es trobava l’antiga  mesquita de l’alqueria musulmana de l’Alcudiola i les restes de dos forns de calç.

Els participants han de dur la seua bicicleta, l’esmorzar i aigüa. 
 
L’eixida i la tornada es des de l’oficina d’Informació i Turisme de la platja.
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

De quin lloc ix la volta?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Disculpa. Se'ns havia passat.
Ja ho hem inclós.