L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimarts, 14 d’agost del 2012

FESTIVAL SETE SOIS SETE LUAS: Avui actuació de Franco Krajkar (Croàcia)U

 

 Avui dimarts, 14 d’agost,a les 23.00 hores i al  Cinema Olimpo actuarà el compositor i músic Franco Krajkar (Croàcia) amb  6 músics en l’escenari .

El treball  deFranko Krajcar de Pula (Croàcia) es caracteritza per una recerca etnogràfica de la música tradicional croata a la qual dóna una visió original i contemporània. Així, investigant una sonoritat pròxima a la música tradicional descobreix nous camins musicals. Tocant instruments molt diferents, tradicionals i clàssics, presenta memòries i emocions, i convida el públic a fer un viatge a l’imaginari sonor de Croàcia i del món.