L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

dissabte, 4 d’agost del 2012

XXIV Cursa a Peu a la platja de Tavernes

L'inici de carrera

El guanyador travessa la meta
 Azitane Ouias, amb un temps de 24:13 es va erigir com a guanyador de la XXIV Cursa a Peu de la platja de Tavernes i s’emportava el premi en metàl·lic de 100 euros. El segons classificat va ser Abdelilah Mjibar, amb 75 euros en metàl·lic, i el tercer l’atleta de la Safor, Jesús Gomar García amb 50 euros.

Els tres vencedors seniors masculins en el podi

Els dos primers locals
 En dones, la guanyadora va ser Yamilka González, amb un temps de 29:46, seguida de Raquel Landin i Maria Carmen Millet.

Les dones guanyadores en categoria seniors
 Quant als atletes locals, el primer classificat va ser Jorge Brines Donet i la primera dona Mònica Escrihuela, mentre els primers classificats del club organitzador, el Club Atletisme Valldigna, van ser Juan Bautista Climent i Marian Talens. En veterans locals, en homes el primer en entrar en meta era Vicente Samper i en dones Maria Nieves Peris Bernat.

Els dos primers classificats del club (home-dona)

La participació no ha estat tan nombrosa com l’any passat però així i tot s’arribaven als 1.200 inscrits i podem dir que en la cursa van participar sobre les 1.400 persones, atés que algunes, sobre tot joves, ho feien sense dorsal.

En una vesprada calorosa i amb xafogor els participants recorregueren els 8.000 metros de la cursa entre l’habitual gran expectació dels estiuejants que un any més ompliren les voreres i balcons per aplaudir els corredors alhora que posaven una nota d’animació en el recorregut.

L'alcalde travessa la línea de meta
 En acabar la cursa, l’alcalde de Tavernes, Jordi Joan; la regidora de Turisme, Carmen Canet i el regidor d’Esport, Josep Llácer, foren els encarregats de lliurar els premis i plaques commemoratives als guanyadors en cada categoria. Cal indicar entre els participant en la cursa al mateix alcalde que enguany, com va fer l’any passat, va participar-hi i aconseguia acabar amb la nota positiva afegida que abaixava el temps que va obtindre l’any passat. L’alcalde va fer el recorregut en un temps de 44:58.

En resum i com ve essent habitual una organització perfecta del Club d’Atletisme la Valldigna que va comptqar amb la col·laboració dels voluntaris del club, la policia local i els voluntaris de Protecció Civil.