L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

diumenge, 12 d’agost del 2012

Avui diumente el Festival Sete Sois Sete Luas presenta un gran programa



Avui diumenge el Festival Sete Sois Sete Luas ens presenta a partir de les 10 de la nit una “Experiència de Sabors de Sicília” amb la participació d’una cuinera de Sicília i l’actuació de la ballarina Sara (Sicília).

L’experiència de sabors, que representa un moment important de cooperació entre les ciutats participants en el Festival SSSL, té l’objectiu de convidar cuiners representatius de la diversitat cultural del Mediterrani i de l’Atlàntic. En detall, l’experiència de sabors de Sicília és un discret bufet de tapes per a tothom, amb degustació de vins sicilians, animació amb les danses del ventre i danses orientals de Sara, un homenatge a la cultura siciliana d’inspiració àrab.

A partir de les 10’30 de la nit hi ha la instal·lació, exposició, laboratori i actuació de Simon Benetton (Itàlia). L’escultor Simon Benetton va nàixer el 1933 a Treviso (prop de Venècia, Itàlia). És un artista molt conegut i valorat, sobretot per les seues escultures de metall. Participà en moltes exposicions a Itàlia, Alemanya, França, Anglaterra, Finlàndia, els Estats Units, el Brasil, la Xina, el Japó, Polònia, Bèlgica… En les obres de Simon Benetton s’hi pot mirar sempre la relació i el contrast entre la matèria concreta i la seua solució en una extrema i increïble lleugeresa, entre el compromís de la creació i la imatge d’un desig que pareix impossible que isca del metall.

I a partir de les 11 de la nit “ Canzoniere Grecanino Salentino” (Salento, Itàlia) amb 6 música i 1 ballarina a l’escenari.

El grup va nàixer el 1975 i hui és la banda més antiga i representativa de la música popular de Salento, en el sud de la regió de la Pulla. El concert del Canzoniere és un espectacle molt intens i ric de color, ritme i màgia que va des de l’energia de la pizzica fins a una mirada irònica sobre la modernitat, amb una música que presenta fortes vinculacions amb les cultures d’altres pobles del Mediterrani. Estrena a les comarques valencianes.