L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 31 d’agost del 2012

ACTUALITZAT: Ahir va tornar a ploure a bots barrals


Ahir per la nit va ploure sobre la Valldigna a bots i barrals. Els mateixos episodis que vam poder viure el diumenge passat es vivien ahir per la nit a partir de les 9 un poc més augmentats: el fluid elèctric se'n va anar en part de la platja, essent la zona més afectada la part sud fins a Padur.

Segons meteovall.es, la pluja acumulada a les 23'50 del dia d'ahir era de 90 litres, mentre havia plogut 76'8 litros a las 22:10h, és a dir, en cosa d'una hora i així ens vam trobar amb els problemes que tots coneixem.

La situació de l'avinguda? No cap que repetim altra vegada el mateix. Només cal llegir el que vam dir diumenge i no cal repetir-nos. Així no tornarem a parlar tant del PP i dels seus projectes. I recordeu que la inundació de l'Avinguda no té res a vore amb la depuradora. Que hi ha gent que és molt cansina!


A Tavernes ciutat també es va notar l'aigua. La part baixa en duia prou pels seus carrers i per la carretera era dificil de transitar. Res que no siga el normal en casos com aquests, amb un fort ruixat i pluges torrencials durants uns minuts.

Fotos 

Al llarg del dia hem rebut fotos de la pluja d'anit. Hem fet una tria i les hi publiquem, encara que no les persones que ens les han enviades no ens diuen l'autoria.



 


-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

El tema de la llum és de jutjat de guàrdia. Comença a ploure i se'n va la llum. L'Ajuntament hauria d'exigir explicacions i responsabilitats a IBERDROLA i exigir-los un correcte manteniment de la seua infraestructura.

Anònim ha dit...

Tota la rao . Puc entendre que en casos extrems la llum es talle,pero dijous es va tallar el servei electric als 10 minuts d'estar plovent. Sempre igual.