L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

divendres, 17 d’agost del 2012

Empar Felix, campiona autonòmica



La corredora de Tavernes Empar Fèlix (AEL) s'ha proclamat Campiona Autonòmica de ruta. El pòdium el van completar Alba Teruel (Gandia, capital del turismo) i Marina Cerezo (GD Llopis).
 
Les fèmines cadets van realitzar un total de 38 Km en un circuit semiurbà a la localitat d'Almassora. La cursa va estar marcada per la presència de la pluja i una alta participació.  En aquesta categoria van participar un total de 21 participants, entre les quals cal destacar la presència de corredores de Catalunya, Madrid i del Reyno de Navarra.
 
La nostra enhorabona 
-