L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dilluns, 13 d’agost del 2012

SETE SOIS SETE LUAS: Avui dilluns Arminda Alvernaz (Portugal) a les 23.00 hores al Cinema Olimpo.



El fado ha estat declarat per la UNESCO com a Patrimoni Mundial de la Humanitat i a Tavernes es fa avui un homenatge amb la presencia de la cantant Arminda  Alvernaz, considerada l’artista més important de fado de les illes Açores.

La seua carrera va començar el 1987 amb un grup de fado fundat en l’illa de Pico i des de llavors no ha parat mai. Arminda ha presentat els seus concerts en totes les illes Açores, i també a Lisboa, Porte, Alentejo, França, Bèlgica, Holanda, Canadà, els Estats Units, el Brasil i l’Uruguai. Ha publicat els discs «Maresia», en 1999 i «Aigua de Fado» en 2004. Arminda ha participat en el projecte original del Festival Sete Sóis Sete Luas «7LuasOrkestra», al costat de músics com Mario Incudine, Efrén López, Kelly Thoma.  Estrena estatal.

Podeu escoltar-le en una actuació a Itàlia. A nosaltres ens ha recordat en alguns moments a la gran cantant mallorquina Maria del Mar Bonet interpretant cançons tradicionals.



Per a demà diimarts, 14 d’agost, també a les 23.00 hores i al
 Cinema Olimpo el compositor i músic Franco Krajkar (Croàcia) amb  6 músics en l’escenari .

El treball  deFranko Krajcar de Pula (Croàcia) es caracteritza per una recerca etnogràfica de la música tradicional croata a la qual dóna una visió original i contemporània. Així, investigant una sonoritat pròxima a la música tradicional descobreix nous camins musicals. Tocant instruments molt diferents, tradicionals i clàssics, presenta memòries i emocions, i convida el públic a fer un viatge a l’imaginari sonor de Croàcia i del món.
-